I to je znaci gotovo, mada je bilo i ocekivano. Samo jos da se zavrsi ova saga oko Sterlinga. Vala dojadilo mi je vise da ih slusam....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Kad nije direktan crveni onda je jedna tekma suspenzije. Trebalo bi da bude Can sutra u prvih 11...
Sutra mora da se pobedi, da se pridje na -4. Ako ne mozemo da dobijemo ovaj trenutni Njukasl koji ne zna gde je levo bukvalno, onda i ne zasluzujemo LS....I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Eto, ispala korisna ova ponovljena kup utakmica, em prekinuli seriju poraza, em se odrađivale i suspenzije.....
Ne bi se trebali puno baviti kalkulacijama, samo gledati svoje utakmice, sutra Svrake, pa dva gostovanja i bez 9 bodova iz ovih utakmica nemamo se čemu nadati.¡Si Señor!
Comment
-
Sakho ce biti out 3-4 nedelje.
Jordon Ibe ce najverovatnije potpisati novi visegodisnji ugovor. Lik mi je skroz pozitivan, ni ne cudi me sto su on i Sturridge najbolji drugovi u klubu , po meni je moze biti bolji od Sterlinga plus ima bolje fizikalije.
Comment
-
Brzi Somborac.
Odmah Ibe u prvu, Sturridge propusta mec zbog blaze povrede, pa valjda ne zele da rizikuju. Hendo opet desni wing back, mada cenim da ce to vise biti desni vezni. Lovren i Glen, sacuvaj me boze.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment