па тачно да постигне 5 голова и да добијемо арсенал 5 0 , не бих променио ни 1% мишљење о њему...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Je li istina da je Sterling odbio 140.000 funti sedmicno? Ne mogu da vjerujem kako je alav. Za sve su to krivi raznorazni menadzeri i agenti fudbalera ali ovde je on najvise kriv. Zelim mu da sto prije ode negdje gdje ce grijati klupu ako je moguce sto vise.
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostTo bi znacilo i kraj sezone. Dokle vise ce ga taj misic muciti.
Sto se tice Sterlinga, ne znam koliko je istina to za 140k. Znam da nije hteo da prihvati 90-100k, ali ovo poslednje mi deluje kao novinarsko lupanje...ne znam...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Čisto sumnjam da ima osnova da neko trenutno može tražiti više od 100k u Liverpulu, a ako uzmemo u obzir za koliko je Kutinjo potpisao, trebalo bi da ga je sramota....
Mada, ako se uzme u obzir ovaj predlog za promenu pravila u PL, što se domaćih igrača tiče, to bi moglo objasniti na koju kartu igra menadžer dotičnog
Što sa pojačanja na leto tiče, pa ja ne znam trenutno poziciju u Liverpulu, gde ne bi trebali tražiti neko pjačanje, pogotovo ako šef planira ponovo 442,
trebalo je puno pametnije iskoristiti pare od Suareza i činjenicu da smo igrali LP.
Ja se još nadam top4, ali sada opet moramo pratiti i rezultate konkurenata, što baš ne volim, no u preostalih 8 kola ima još puno međusobnih duela konkurenata,
pa su gubici bodova izvesni kod svih¡Si Señor!
Comment
-
Ma ocekujem i ja da ostali kisnu neki mec. Ali ovaj mec ce ostaviti veliki trag na samopouzdanje, tako da me vise brine igra Liverpula, mi ako dobijemo sve meceve do kraja mi smo sigurno u top4. E to verovatno nije moguce s obzirom da pola tima nije u mogucnosti da igra.
Moramo da shvatimo da fudbalerima nije vise vazno gde i za koga igraju, vec za sta igraju.
Comment
Comment