Juce su Can i Lovren bili ocajni, i cela ta leva strana dok nije usao Moreno umesto Markovica. U drugom poluvremenu sve je to izgledalo puno bolje, nisu imali nijednu ozbiljniju sansu koliko se secam a i Lovren je odigrao sasvim dobro drugo poluvreme. Skrtel je juce bio korektor i ispravljao greske ove dvojice, a i Markovica koji je puno kasnio i ispadao. Mada sad kad se setim i Ibe je bio dosta los u prvom imao je nekoliko glupo izgubljenih lopti, kao ona u prvom napadu kada su kontru udarili preko Djuricica gde nije bio penal. Verovatno je umor u pitanju, jel realno nisu imali neke sanse iz igre, vec su nas pretrcavali Elia i Djuricic. Soton je imao nedelju i po pauze od onog vanrednog kola, a mi smo cepali i Fa i LE u medjuvremenu. Kontam da bi ih dobili jos lakse da smo bili odmorni, ali i ovako moze.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Dosta je ovo jaka postava, Hendo, Cou i Stivi van protokola, oni se dakle odmaraju za City. Za Sterlinga ne brinem najspremniji fizicki pored Henda, samo me brine sto je Sturridge od pocetka, a nije da nam trebaju nuzno golovi.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Balo u prvoj,odlican potez.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Videlo se da je Kutinjo više nego umoran, ali sam mislio da će biti bar na klupi, no ovako je još i bolje.
Neka ovo pregrme kako umeju i znaju, pa onda do 16. marta i gostovanja Svonsiju tri utakmice na Enfildu....., izgleda da kreće rasplet za ovu sezonu.¡Si Señor!
Comment
Comment