Can u sredinu a Ture nazad sigurnija opcija. Mada mozda i Lovren moze dobro odigrati sa Sakom i Skrtelom nazad. Mozda mu bas to odgovara
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Sada citav tim ima mnogo vise samopouzdanja, momcima je legla nova formacija i Lovren ili Ture ce mnogo lakse uci u tim, posebno na poziciju bocnog stopera. A Emre u vezi moze samo jos vise da izdominira. Bitno je da BR ne stavi Dzonsona kao protiv Junajteda, covek je odavno glavom van Liverpula.
Igra i sastav me ne brinu koliko fizicka sprema u gustom rasporedu. Fizicki smo najtanji u ligi.sigpic
Comment
-
Garantujem da bi dobili lagano i Everton i Totenhem da nismo igrali drugi mec sa Boltonom. Vreme je da se odmore Kutinjo, Henderson i Stivi protiv Palasa, veznjaci se najvise trose sto je i logicno. Neka igraju Rositer i Wiliams ako nema ko da ih zameni, samo da ne ispasta LE i PL zbog ovih meceva u kupu.
Nije logicno da pored ovako gustog rasporeda ti pokusavas u oba kupa da ides do kraja.
Comment
-
Ocekivao sam Baloa..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
To sve još može menjati u hodu, pošto na klupi ima još dva desna beka, Lovrena i tri napadača..., može uvođenjem Lovrena, gurnuti Čana napred, ili recimo ako uđe Mankiljo, može Markec opet u napad.
Mada dosta zavisi i kako se sve bude odvijalo, mogli bi za promenu neku utakmicu i mirnije privoditi kraju¡Si Señor!
Comment
Comment