O njemu ni ne razmisljam, samo me golmani i stoperi zanimaju. Neki Lloris ili Ceh, nista manje od toga me nece zadovoljiti.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Sesti mec bez poraza.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
-
Ma nije zeleo da bude squad igrac, on je vec uvideo dok je pricao sa Brendanom, u kojem smeru ce se kretati njegova karijera, i odlucio sta je odlucio. Bitno je da ne zali zbog odluke, i da nikoga ne okrivljuje u klubu, zato i jeste velicina. Ja sam ga sledece sezone vec video u toj roli, ove i ne toliko, ali pruzajuci slabije partije nego prosle sezone, i tu sam izmenio misljenje, a ocigledno da on bas i nije bio "ok" sa tom odlukom Brendana. Zeli da igra regularno i treba postovati njegovu zelju.
Potpisao bi on, ali kao sto i sam kaze u celom intervjuu, on nije znao da ce u ovom stadijumu imati chat u kojem ce mu Brendan reci, da ce imati skracenu minutazu.
I treba da je ima, da mi imamo neke sjajne igrace u vezi, ili da bar Brendan vidi i isforsira Cana i Hendersona na sredini sto sam ja predvidjao u slucaju slabih partija Gerrarda, a ne Lucasa. Jer ako zbog njega Stivi treba da skracuje minutazu, onda jbg.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
-
Pominju se Milner i Pjanic..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment