Одлука Стивија да напусти клуб може се свакако сагледати из више углова. Она може имати и позитивне и негативне стране. Колико год то била велика и тешка одлука за њега а и све нас навијаче просто морало је и то да се деси убрзо. Време је прегазило га и није више то то, чак и он сам зна да више не може да помогне свом вољеном клубу на начин како би то желео. Нажалост то је тако. Оно што ће се тешко залечити је та сигурност, то искуство и тај лидерски шмек. После Карагера, одлази још једна велика легенда, која је исписала странице дуге и успешне историје копа. Остаје жал за неосвојеном премијер лигом, али шта је ту је, освојио је лигу шампиона, многе друге трофеје, и пуно тога лепог је оставио иза себе, и хвала му на томе велико. Е сад не бих желео да звучим контрадикторно, јесте ми жао што одлази, али у неку руку има ту и позитивне стране. Мислим да ће Бренданов систем после тога изгледати баш онако како је замислио. А зашто? Па Стиви је у последње време постао превише тром да бих могао игру да испрати на правом нивоу. Превише кочи игру, и то је евидендтно. Ево пример гледали сте сви меч са Свонсијем и видели сте како смо одиграли без њега. Чврсто стојим иза својих речи. Наравно морају се довести пар играча још, адекватних, али пре тога би волео да јебени Фсг оде. Трансфер политика нам је међу најгорима.
Што се тиче наследника капитенске траке искрено не видим никог. Мислим да нико није достојан да то буде у овом тренутку, реално би то могао бити Хендо, али то ми се не би свидело, није он тај лидер, тај мудоња. Волео би да Лалана буде то једног дана, било би ми драго када би одиграо врхунску сезону до краја, и да он буде тај.
Што се тиче наследника капитенске траке искрено не видим никог. Мислим да нико није достојан да то буде у овом тренутку, реално би то могао бити Хендо, али то ми се не би свидело, није он тај лидер, тај мудоња. Волео би да Лалана буде то једног дана, било би ми драго када би одиграо врхунску сезону до краја, и да он буде тај.
Comment