zamalo skrtel da usere opet
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Lacio nudi trampu Liverpulu
Prema saznanjima do kojih je došao 'Tutto Mercato', Lacijali žele da iskoriste činjenicu da se 'Redsi' raspituju za jednog njihovog igrača, pa će u pregovore krenuti sa predlogom za koji veruju da je dobra solucija za obe strane.
U Italiji i Engleskoj se šuškalo da je Livepul veoma zainteresovan da se pojača mlađanim Ogenjijem Onazijem, koji i nije baš u prvom planu kod trenera Piolija.
Sličan status sa 'Enfild Roudu' ima Fabio Borini, Italijan dobija priliku na kašičicu kod Brendana Rodžersa, te u Laciju smatraju da bi trampa klubova za pomenutu dvojicu fudbalera bila idealno rešenje za obe strane.
Prema Transfermarktu, cena Borinja na tržištu je veća za milion i po evra od Onazijeve (8.5-7)
Onazi je polaskan interesovanjem Liverpula, izvori bliski 21-godišnjem vezisti navode da ima ambiciju da igra u Premijer ligi.
Kada je reč o Boriniju, za njegove usluge se interesuje i InterI LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Od Italijana verujem samo Di Marziiju i Fab Romanu, koji gle cuda i saradjuju zajedno. Sve ostalo iz Italije je veliki mahom puka glasina, a neretko i pravo smece.
I kad smo vec kod Italijana, BR je rekao da Balo ne ide nigde u januaru.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Odlicna odigrana utakmica.
Kutinjo i Henderson najbolji na terenu zaista se nadam da Hendersona necemo vise gledati na desnoj strani kao u proslim utakmicamo, potpuno drugi je igrac kada igra u sredini. Svi igraci su zasluzili pohvalu, cak je i odbrana djelovala dosta dobro osim u one dve situacija kada su Can i Sako pogrijesili. Imamo dobar raspored i trebamo ovo iskoristiti i upisati 4-5 pobjeda. Po mom misljenju MOTM Kutinjo momak je odigrao sjajno.
PS Minjole je retardiran i sad u januaru podhitno po novog golmana.
Comment
-
Originally posted by somborac View PostFreško, jel nas moraš ubijat u pojam pred ovako važnu utakmicu...., kao da i sami nismo svesni svoje nesvesti
Sve se to još da okrenuti, dat će Bog , još od večeras
[VINE]OwhZO0XVAm0[/VINE]
Kakav ludi komentator.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Daleko je ovo bilo od odlicne igre, Sako je imao minimum 4 prodate lopte i tri puta napravio gol sansu, da ne pricam o asistenciji. Ja kad vidim Sakoa sa loptom opadne mi kosa koje nema puno, decko je operisan od fudbala. Can nam je najbolji "stoper" ubedljivo, ali ova druga dvojica su za plakanje pogotovo Sako. Ostalo je sve bilo ok manje vise. E da zaboravio sam i legendu Simona, koji ce nadam se biti zakucan za klupu kada dodje normalan golman.
Comment
-
Sakho je odlican defanzivac,ali sa loptom u nogama je kriminalan.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment