Nikad nastavnikovu igru, jedino je to gore od ovoga.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Nikad losiji Arsenal nismo uspjeli pobjediti...
Ima napretka kao sto rece Sombiorac, ako nista ljepse mi je gledati ovakav Liverpul. Siguran sam da bi prosli dalje u ligi sampiona da je igrao sa ovakvom formaciom.
Odbrana opet kriminalna kao i Dzons. Pohvale za Kutinja koji igra odlicno u zadnje vrijeme kao i Markovic koji je odigrao dosta dobro.
Ceka se Staridz.
Comment
-
Ne bi se složio, da je samo Vengerov fudbal lošiji od ovoga....
Stvarno sam mišljenje, da nas samo sitnice dele od top4, eh da se šef nije *ajebao sa Mariom, verovatno bi tamo već i bili, a prošle sezone da mi je neko rekao, da pored Bazela i ludogoreca nećemo prezimiti u LŠ, pa smejao bi mu se.¡Si Señor!
Comment
-
Jay Riley @Jay_78_ · 14h 14 hours ago
Got told at the match, Mignolet won't play for #LFC again. If thats the case, we HAVE to sign a new Keeper in January, Jones not good enoughsigpic
Comment
-
Zaboravite na Lacazettea.
Fab Romano javio, da smo skautirali Perina prosle nedelje, Genoa trazi 10m. Fair price, to se moze kesirati ?
Sta to znaci Nash "da nece vise ikad igrati" Mignolet ? Prodaja ?
Inace Sami Hyypia je podneo ostavku na mesto menadzera Brightona, eto nama zamene ako Brendan zasere jos vise.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
-
-
Ma malo mi to preterano "ever again". Jeste on bio kriminalan, ali ocajna forma moze svakog golmana uhvatiti. Zato mi malo cudno, i bice mi ako ga se resimo u januaru vec, a deluje mi nekako nemoguce. BR sam kaze da je Migs bio slozan da bude na klupi, da li je lagao ili ne, videcemo.
Da se nadovezem na Lacazettea, predsednik a i trener su naglasili da on ne ide nigde u januaru, a takav splet okolnosti sam svakako ocekivao, s obzirom na poziciju koju drzi Lyon trenutno. Dakle 1% sanse da ga dovedemo.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Nista, daj Alana iz Salzburga ako ne moze Lakazet sad.
Kapiram da na leto nijedan od dva sadasnja golmana nece biti u klubu, sto je svakako dobro. Sad, ja bih malo drugacije radio. Uzeo bih Romera sad a Dzounsa zavalio negde u daleku Australiju. A na leto Simon out, pokusao sa Cehom pa ako ne prodje to okrenuo bih se Perinu, Kasilji, Lenou...
Vise sam za golmana iz Bundesa ili Primere nego za Perina ali i on je tata za ovo sto imamo. Samo sto je problem sto on mora jos da napreduje a tesko da ce moci radeci sa Ahtenbergom.
Moja zelja je Kiko Kasilja(tesko da ce Ceh kod nas).sigpic
Comment
Comment