Retko sta kod mene izazove toliku srecu i odusevljenje kao sto je to derbi sa Junajtedom. Ne znam da li se icemu vise radujem nego ovoj utakmici i tako je vec dugi niz godina. Danas, zanimljiva tekma, uzbudljiva, kao i svaki put. Ne znam koliko moze da bude objektivno moje misljenje, ali po prikazanoj igri smo zasluzili bar bod, iako rezultat govori sasvim drugacije. U odnosu na vecinu utakmica ove sezone, danas daleko bolja igra, sasvim pristojno, u oba poluvremena. Ali greske pojedinaca su nas opet kostale bodova. Ture je odigrao skoro celu utakmicu, sto znaci da je bio spreman da igra od starta, ali Rodzers se odlucio za Lovrena, ponovo. Ja ne znam koliko jos puta i na koji nacin Lovren treba da uprska, da bi ga ovaj definitivno precrtao? Sterling je morao da zavrsi bar jednu od sansi koje je imao. I po mom nekom misljenju, nas najgori igrac trenutno, Dzo Alen, direktan krivac za prvi gol,a u ostatku utakmice beskoristan, kao i do sada... Sve u svemu, ima pozitivnih strana, ali nesto kontam da su odigrali bolje bas zbog tezine derbija i da vec u sledecem kolu sledi povratak u sivilo...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by somborac View PostNego, utakmicu sam gledao na nekom očajnom strimu, jel to Markec izbacio onog panja 1 na 1 pred kraj utakmice?
Niko ne zna sta se desava sa Canom, da li mu BR ne veruje zbog neiskustva, cisto sumnjam. On je u nekoliko utakmica pokazao, da moze biti malko nepouzdan, ali covek i previse nudi u napadu i svojom pojavom u vezi daje novu dimenziju, o kojoj Allen i Lucas mogu sanjati. Cak i to malko nepouzdan, je bolje od katastrofe koju Allen nudi.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Erik Dekard View PostNeverovatno kako je to bio mocan igrac, pod istim menadzerom, u Svonsiju.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
-
Samo da odu ti otpaci zajedno sa Rodzersom, al nikad necu zaboraviti onu konfereciju kada je govorio da je prodao Agera a doveo Lovrena jer ovaj ima liderske sposobnosti pa da sam bio tamo tacno samar bi mu lupio. Ej Dani Ager legenda LFC-a, ljudina, odbio sve ponude vratio se u Bronbi. Ja nesto mislim da oni stvarno ne planiraju da produze ugovor sa Dzerardom, dotakli smo dno, ne cenimo ono sto nam je sveto.
Comment
-
Originally posted by dzoker View PostJa nesto mislim da oni stvarno ne planiraju da produze ugovor sa Dzerardom, dotakli smo dno, ne cenimo ono sto nam je sveto.
Rodzers je sad 2. favorit za otkaz u PL iza Pirsona. Pominje se De Bur.sigpic
Comment
-
Ma nikakav De Bur nam ne treba ali znao sam da ce tako nesto da se pominje. De Bur, AVB i slicni likovi. Jedino Klop je normalan u tim spekulacijama.
Ajde da bacimo ovde neku diskusiju, koje stopere biste doveli u klub? Slozicemo se svi da ovo sto imamo treba proterati.sigpic
Comment
-
Ashley Williams.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment