Originally posted by somborac
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
-
I ja se nadam uz Maldinija i Totija jedan od najdrazih mi igraca.
Neka legenda zavrsi karijeru u klubu u kojem je od malih nogu i klubu kojem je dao sve.
http://www.liverpoolfc.com/news/late...ool-strike-duo
A gledaj u brata profilne slike na twiteru.Last edited by Rossonero; 31-10-14, 13:43.
Comment
-
Nista me vise ne cudi danas, kada je Lamps mogao, sto ne bi i Stivi. Nikad nece biti na starom nivou, a verovatno ni na onom nivou od prosle sezone. Verovatno i on ne vidi sebe vise kao lidera, i pametno misli, da preda stafetu mladjima, prosle sezone se i emotivno ispraznio zbog tog prokletstva "nemanja" ligaske titule, tako blizu, a tako daleko. Bez obzira, on ce legenda kluba ostati uvek, pa makar ga i "oterali" iz istog, a klub ce postojati i nakon njega, i zaista ne zelim da posmatram ovo kroz prizmu neke kataklizme. Iako je daleko jos od toga, i da ce mu vlasnici verovatno ponuditi ekstenziju, koja ce sigurno biti mali pay cut.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Gostujemo na St.James Park-u u najgorem mogucem trenutku. Posle 3 vezane pobede Njukasla, i to posle pobeda nad Sitijem i Sparsima, sigurno su puni samopouzdanja. A ako sutra pobede bice na samo bod iza nas. Mi smo nepoznanica, ko god da izadje bice tesko postici gol kao i na svakoj utakmici do sad. Definitivno moramo da igramo sa dva klasicna napadaca Balotelli i Lambert/Borini. Borini je najbolje odigrao u kupu i verovatno ce dobiti priliku sutra, bar se ja nadam.Coutinho mora da bude u startnoj postavi, ne znam sta radi Brendan s njim, cuva ga za kup utakmice? Znam samo da mec nece biti dosadan, Liverpul ne zna da igra kada ima prednost, maltene samo je bitno ubaciti loptu u 16 i oni ce primiti gol, sto je za tim koji hoce titulu neozbiljno.
Comment
-
Jos jedno tuzno izdanje, tesko je izdvojiti protiv koga smo slabije odigrali, ali ova tekma je mozda i najslabija. Potroseno 120 milki, od starta sezone nismo napredovali, cak sa svakom odigranom tekmom smo sve gori i gori. Najvise me nervira ova Brendanova tvrdoglavost ( ne znam kako bih drugacie nazvao ), covek forsira totalno pogresnu taktiku iznova i iznova. Mislim da nema nista od top4 plasmana. Mnogo stvari mora da se menja...
Comment
Comment