Znao sam da krece Coutinho super,mislim da unosi mnogo vise kreativnosti od Lallane.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Mislim da je i odmorniji, tako da ovo nije los potez, a uvek Lallana moze napraviti impact sa klupe. Sve ostalo ocekivano. Realov vezni red je mozda slaba tacka u defanzivnom smislu, a s obzirom da im ni odbrana nije cvrsta, tu se moze traziti velika sansa.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostRealov vezni red je mozda slaba tacka u defanzivnom smislu, a s obzirom da im ni odbrana nije cvrsta, tu se moze traziti velika sansa.
Comment
-
Prvi gol Lovren direktan krivac,a i Ronaldo je zahvatio na najbolji moguci nacin.Drugi gol i treci Mingolet,kod treceg ulece nogama na loptu umesto da se baci i uhvati je rukama.Kod drugog je morao da istrci lopta letela dva dana.Coutinho je prolazio vezu Reala kao decu na igralistu ali ispred nema nikog,tacnije ima Mario Super koji ne planira da trci u dubinu.Sterling umorno kao i Henderson.Johnson me odusevio u nekoliko navrata je fantasticno reagovao samo neka nastavi ovako.Sve u svemu treba izvuci pozitivne stvari iz ovog meca,Sterling i Coutinho sa Sturridgem ispred bice ubitacni i nema razloga za brigu sto se napada tice.Odbrana je tuzna nijedan stoper nije siguran treba komplet da se menja ovako ne ide vise.
Comment
-
Originally posted by Scouser View PostPrica se da je smo sve blizi saradnji sa Higuainom za 31,5 mil. funti, a nama je i dalje najveci problem odbrana Lovren igrao kao u Lyonu.
Comment
-
Bice to odlican potez dovesti Higuain-a,Neka leti Ballo na zimu.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostBice to odlican potez dovesti Higuain-a,Neka leti Ballo na zimu.
Comment
-
Zasto ti se ne svidja?Covek ima odlicno kretanje i mislim da bi se bas uklopio sa Sterlingom i Staridzom.Potreban nam je jedan dobar zadnji vezni....Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by PiXarr View PostBrendan definitivno ne zna da postavi takticki igru i da radi sa odbranom.To je ono sto je do sada pokazao.Nijedan mec nije dobio takticki,vec na sposobnost ofanzivnih igraca da postignu gol vise.Imam osecaj da svaki put kada protivnik ubaci loptu u 16 da primamo gol.
Comment
Comment