Originally posted by CicoIZeko
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
-
BBC sad kaze kapacitet ce biti 59k, sto je vec prihvatljivije i realnije.
Oni su lepse to srocili, Main stand ce biti povecan za 8,300 mesta, a Anfield Road Stand za 4,800. I plan kosta 100m funti, a ceo regeneration program oko Anfielda ukljucujuci i sam Anfield je vredan 260m funti.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by PiXarr View PostMarkovic je raspad sistema,najgore pojacanje ovog leta.Decko samo zna da trci a i to radi u pogresnom smeru,sve ostalo mu je na nivou JSL.Ako od njega Brendan napravi igraca onda je stvarno legenda.Mozda sam malo ispao prestrog,ali pratim ga vec duze vreme i ne vidim nikakav napredak u reprezentaciji je jedan od losijih igraca.
Comment
-
Originally posted by CicoIZeko View PostInteresantna istorija Anfilda.
Inače novi stadion Totenhema će imati kapacitet 56.000 mesta i koštaće 450 miliona funti.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostZnaci i Spursima i LFCu ako ne upadnu Top4 ove sezone ide veliko pomracenje narednih 10 godina u slucaju Spudsa i 5 godina u slucaju LFC-asigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Zasto je zakljucana tema za kupove(live).Mali Rositer ce biti opasan samo da ga Brendan doradi.Gledao sam ga na Lfc tv pre nekoliko godina u Xabi Alonso chalenge-u opasan je mali.Last edited by Brian McShtull; 23-09-14, 20:59.
Comment
-
Originally posted by nikola_bg View Postdobili smo mocni midlzbro na penale 14-13
Comment
-
Sa Svonsijem na Enfildu u sledecem kolu kupa.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by PiXarr View PostTotalno zaboravljeni Luis Alberto igra veceras protiv Barse i uopste nije los i na njega treba racunati u buducnosti.Jel ima neko info o Sturridge-u jel igra u derbiju?I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment