#LFC fear a thigh strain could keep Sturridge out for up to three weeks. (Telegraph)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
-
Ne bi trebali rizikovati , ako ne bude baš na 100%....
Liverpul je letos potrošio gomilu para, u ofanzivi je konkurencija baš velika, pa da vidimo da li su pare pametno uložene ili bačene.
Samo da u ponedeljak prežive svi reprezentaciju, pa da se krene u berbu bodova u prvenstvu, i naravno pobedom da se počne i u LŠ¡Si Señor!
Comment
-
Bas imamo dobar raspored ove sezone uz dobru rotaciju moze na svim frontovima da se ide na trofej,hocu da vidim Susa u kupu protiv Midllesbrougha ili mozda cak i protiv ludogoreca.....Markovic bi morao da igra bar kup meceve 90minuta,Villa nece biti nimalo lak mec prosle sezone smo jedva bod izvukli kod kuce....
Comment
-
Originally posted by Scouser View PostEvo koje je igrace Rodgers registrovao za LS.
Veceras ja i mozak koji je inace moj nismo u dobrim odnosima>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Ti sto su obelezeni za List B su igraci koji imaju minimum dve godine iskustva u klubu i koji su ispod 21 godine. Dozvoljeno je prijavti 25 igraca, a igraci koji ispunjavaju uslove za B tim( to sto sam objasnjavao u prvoj recenici) Rodgers ih moze prijaviti koliko god hoce.
Comment
-
Originally posted by somborac View PostZašto je Sterling na player list b, šta to uopšte znači, jel to ima veze sa godinama?
Ali vidim da je Scouser bio mnogo brzi.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Hendo povredio clanak na treningu repke, verovatno nece biti u sastavu veceras, jos se ne zna ozbiljnost povrede.
The last time Jordan Henderson got injured, South Africa were still building the stadiums for WC 2010.Hodgson injured Henderson by filling him up with unleaded when everyone knows he runs on diesel.
Sturridge mozda bude spreman za Ludogorets.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostHendo povredio clanak na treningu repke, verovatno nece biti u sastavu veceras, jos se ne zna ozbiljnost povrede.
Sturridge mozda bude spreman za Ludogorets.Last edited by Brian McShtull; 08-09-14, 22:12.
Comment
Comment