Originally posted by Ljuba90
View Post
Prskaj, videce ljudi i sami. Toliko zelim da ne budem u pravu ali ne vidim nacin da se to ne desi. Mi smo tim koji igra ekstremno brzo, ludacki presing. Kako to da igras s covekom koji nece da potrci? Ajde sto pravi gluposti van terena nego sto je los covek za atmosferu, moze da otruje ove klince. Ima idealnu sredinu za sebe da se izivljava. Sutira sa 30 metara stalno na tribine, onda mu jedna-dve udju i svi mu se nesto klanjaju. Gotivio sam ga mnogo ranije, nadajuci se da ce poceti da kida ali vremenom sam naucio mnogo vise i o fudbalu i zivotu tako da mi se ovakva persona gadi. Igrace prvu sigurno, sto znaci da otpadaju Sterling, Kutinjo ili Emre Can i gubis odredjenu dimenziju u igri a ne dobijas nista. Murinjo ne voli mnogo da se bavi mladim igracima za razliku od Brendana ali nema sanse da nije hteo i da nije pokusavao da dopre do ovakvog talenta. Kad on kao provereno ime i mastermind psihologije nije uspeo, ne vidim sta to Brendan moze da uradi. Stiv Piters je bruka psiholog, pomogao je momcima ovde, Suareza koliko-toliko iskontrolisao dok boravi sa ekipom(ode u repku i momentalno sranje) pa ljudi tripuju da on moze nesto da uradi. Inace, covek je mnogo pomogao i Roniju O'Salivenu ali ovom pomoci nema, a ni Liverpulu s njim.
Ima tako tih ludaka od igraca koji znaju da se smire u jednom klubu, da nadju neku sredinu gde ce biti normalni ali ovo je budala milenijuma. Ne vidim da ce ista uraditi. Nadam se da ce Brendan smeti da ga zakuca za klupu kad bude u kontinuitetu lose igrao i da Mario nece uspeti da utice na druge.
Comment