Kako ostati optimista posle onakve utakmice,neko je napisao zanimljiv komentar"Mignolet is as safe as sex without a condom",ja ne znam sta rade ti treneri s njim ali on je sve gori i gori kod prekida kod onog prvog kornera je izleteo i izgubio se trazio loptu po sesneastercu......a na kraju opet imao 3fantasticne odbrane....Cech bi nam dobrodosao prvo bi mnogo bolje postavljao odbranu i komunicirao s odbranom mnogo bolje a i bio bi sigurniji mnogo,vidim veliki propust u Mingoleu i njegov je dobar deo krivice sto odbrana lose igra covek je mutav ne komunicira sa saigracima......On kao golman bi morao da postavlja odbranu i da govori,to Cech najbolje radi od svih golmana trenutno....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Mignolet je takav golman. Moze cudo da odbrani, a moze da primi gol kao prosle godine protiv Chelsea, a da je los kod izlazenja na centarsuteve jeste, i prosle godine protiv Stoke-a u prvom kolu je omasio loptu pa su oni prazan gol omasili na pocetku utakmice ako se dobro secam..
Comment
-
Originally posted by Pobeda.. View PostMignolet je takav golman. Moze cudo da odbrani, a moze da primi gol kao prosle godine protiv Chelsea, a da je los kod izlazenja na centarsuteve jeste, i prosle godine protiv Stoke-a u prvom kolu je omasio loptu pa su oni prazan gol omasili na pocetku utakmice ako se dobro secam..
Comment
-
-
Originally posted by Scouser View PostNe znam koliko je pouzdan lik i koliko je ovo realno.
Comment
-
Originally posted by bjelaksson[YNWA] View PostJa sam citao da Monaco zeli da ga pusti i na posudbu, cak ne igra u prvoj postavi tamo, mada kapiram da je to zbog povrede.
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostPo meni ovo nije realno jer je Monaco mnogo vece ponude za Falcaa odbijao glatko.
Comment
Comment