Originally posted by pixar.Lfc
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
-
Originally posted by maliajnstajn View PostSta ti je Brajki, blizance, rekoh ti skode ti one biljke, ne valja to uzimati. Profa, po tebi nastavnik, ima da se.igra malo s ljepotom fudbala
Comment
-
Ne znam sta si navro s tim Unitedom na Arsenal 128 dana na celu tabele i dodjose povrede bum raspad sistema. Ove godine kompletnija ekipa, doveden novi kondicioni ekspert i samo se unaprijedilo ono sto je bilo sasvim dobro, cak i najbolje veci dio sezonesigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Nije niko rekao da je on igrao dobro samo zbog Rodzersa, ali mislis da bi neki drugi trener citav sistem igre prilagodio njemu, koji je i u Ajaxu ujeo igraca, mislis da je neko drugi u njemu prepoznao danasnju zver, Rodgers ga je jednostavno usavrsio do maksimuma, i ne kazem da niko drugi na svetu nije to mogao da uradi, ali BR je to uradio i to je to.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNe znam sta si navro s tim Unitedom na Arsenal 128 dana na celu tabele i dodjose povrede bum raspad sistema. Ove godine kompletnija ekipa, doveden novi kondicioni ekspert i samo se unaprijedilo ono sto je bilo sasvim dobro, cak i najbolje veci dio sezone
Izvinjavam se na off-u ali odmah da pitam, kada ce zvanicna tema sa anketom ko ce biti sampion?!
Comment
-
Originally posted by bjelaksson[YNWA] View PostNije niko rekao da je on igrao dobro samo zbog Rodzersa, ali mislis da bi neki drugi trener citav sistem igre prilagodio njemu, koji je i u Ajaxu ujeo igraca, mislis da je neko drugi u njemu prepoznao danasnju zver, Rodgers ga je jednostavno usavrsio do maksimuma, i ne kazem da niko drugi na svetu nije to mogao da uradi, ali BR je to uradio i to je to.sigpic
Comment
-
http://www.liverpoolfc.com/news/late...crystal-palace
Povrede su ga unistile,sretno mu u nastavku karijere.Nadam se da ce Borini slijediti njegov put
Nedelja se blizi,pravi fudbal napokon pocinje.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostNe vredi govoriti vise, eto bicemo 7. iza Evertona i Totenhema bez Suareza.
Comment
-
Izgleda da Lavezzi nece da ostane u PSG-u,Liverpool je vec poslao ponudu 17.5m funti....ali su se sada ukljucili Juve i Milan,iskreno ne znam koliko bi nam pomogao ali posto vidim da se ovde pominju neke "zvezde" eto neka dodje on u Liverpool da i mi kupimo neku "zvezdu",mozda nam budu dali sanse za top4.....Tacnije jedino je Liverpool poslao ponudu,Milan i Juve hoce pozajmicu,sto PSG-u ne odgovara tako da je Liverpool u pol poziciji......Last edited by pixar.Lfc; 15-08-14, 00:41.
Comment
-
A kakav je to sistem napravio Rodzers? Sistem u kojem u dve sezone primamo u proseku po dva gola po mecu i gde se u odbrani ne zna ko gde bije, a u napadu smo dali prošle godine 100 golova od kojih dakle po statistici nista ne lupam u ukupno 50 i više učestvovao SAMO suarez sto u asistencijama i samim golovima. Da nece mozda sada Lambert da da toliko ili '' Markec '' ??
Comment
Comment