Originally posted by milanche
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by danijelkr View PostVidim pojedini fanovi Arsenala se boje Liverpula, ne umanjujem pobjedu ali svaka ozbiljna ekipa(a to Liverpul jeste) mora da razbije onakav City. Pa oni nemaju nikakav sistem igranja samo ocekuju da neko individualno nesto uradi, a Arsenal ima sistem i teze ce Liverpulu biti sa Arsenalom.sigpic
Comment
-
Jesmo odlicno odigrali,ali ne treba sad zbog ove partije otpisati Arsenal ipak je to jedna odlicna ekipa.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostJesmo odlicno odigrali,ali ne treba sad zbog ove partije otpisati Arsenal ipak je to jedna odlicna ekipa.
Nisu oni dzaba drugi u ligi.Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC
Comment
-
Ipak ne igramo protiv neke cirkus ekipi,eto vecina je nas otpisala veceras pa smo vidili sta se desili,cak sam i ja sumnjao u pobjedu.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
Comment