Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Sjajna prodaja kluba kada je Borini u pitanju, jos ako je Remy dosao za ovih 8m koji se pominju, to je sjajna zamena, i upgrade veliki u odnosu na Borinija. Sumnjam da ce Remy biti prva opcija na krilu ili u napadu pored Sturridgea, jedan dobar "asset" za predstojecu sezonu i opcija vise.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
We tried for Di Maria. Got fucked off. Di Maria asked us to try for him. Interesting. #LFCOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
To je tweet Graema Kellya, pogresno napisan, evo kako glasi:
Ispao je kurva ovde, sada kada je shvatio da ga samo PSG hoce.
Kelly kaze isto za Morena da ga obozavamo, i da igramo "long game", s obzirom da se niko previse ne interesuje za njega. Ocekuje da Sevilla spusti cenu kad tad. Obice nam se ovo cekanje o glavu.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ma samo da dovedemo Di Magiu kako znamo i umemo...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Mediji dosta forsiraju tu priču kako igrač ne želi u klub zbog neigranja Lige šampiona. U ovom slučaju se to za Di Mariu spominje, definitivno ne vjerujem u to.
Inače, spominjao je BR Sančeza. Kaže da ga je Livrepul želio dovesti ali ovaj se odlučio za život u Londonu.
Comment
-
-
Koliko sam ja skapirao, on nije ni zeleo da ide iz Barse. Kad je video da Luis dolazi i da nema mesta, bilo mu je svejedno da li Arsenal ili Liverpul, oba kluba su nudila izgleda skoro istu platu. Porodica se odlucila za London.sigpic
Comment
-
http://www1.skysports.com/football/n...iker-loic-remy
Borini za 14,Remy za 8,5 miliona funti
Moreno,Di Maria i jos jedan stoper i ja prezadovoljan.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
Comment