Sterling je u prednosti jer ima odigranu sezonu na vrhunskom nivou, sa vrhunskim igracima, i utakmicama svakih sedam dana. Napredovao je dosta u pasu, ali poredeci ga sa Lazarom uvek ce biti iza. Sterling nema potez koji resava utakmice, nema lucidnost, da je bocne preko odbrane ili da izmisli pas izmedju trojice defanzivaca. E to je glavna Markecova prednost, decko je bio klasicana 10-ka do svoje 17 godine, znaci nista krilo, nista spic, kreativnost i sigurnost pasa glavni atribut. Sto je najvaznije, visak stvara svojim kretanjima, odlicno razume igru, i ulazi izmedju linija, ostavljajuci prostor beku za dolazak napred ili stvarajuci sebi priliku da udje u sansu. Jos jedan plus je sto moze da igra sve tri pozicije iza napadaca u 4-2-3-1, dok iskreno Sterlinga nikako ne vidim na AMC-u. U reprezentaciji se videlo da odlicno odradjuje i defanzivne zadatke, sto mislim da Brendo ceni. Pare su prevelike ali bih voleo da dodje jer mislim da moze da unapredi tim, a i naravno da bih voleo da Rodzers trenira najperspektivnijeg igraca iz Srbije, od cega ce koristi imati i nasa reprezentacija.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by chofy88 View Post...U reprezentaciji se videlo da odlicno odradjuje i defanzivne zadatke...
Mi Lazara moramo da tretiramo kao što Argentina radi prema Mesiju. Srbija nema takvog igrača, Tadić je vrhunski ali nije profil kao Lazar.
Lazar Marković treba da igra centarfora, ono što je igrao kod Stanojevića na početku karijere. Gubiti takav napadački potencijal stavljajući ga na krilo da juri bekove i uklizava je nebuloza. Igrač takve brzine i driblinga je bio npr Ronaldo i nikome nije padalo na pamet da ga stavi sa strane.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View Postsloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by chofy88 View PostJa ga iskreno nisam gledao pre SP-a ali po prikazanom ja sam prezadovoljan, 95 godište, brz, jak, kretanja vrh, ima sve predispozicije pa bude napadač prve klase.
Comment
-
Comment