Announcement
Collapse
No announcement yet.
Evroliga /Evrokup, Live, zanimljivosti 2017/2018
Collapse
X
-
Originally posted by salelesa View PostDošli u prethodna 2 dana .. uznemiriše nam silne bugarske turiste!Last edited by kronostime; 19-05-18, 15:34."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Šta znači uspostavljen sistem u profi sportu. Žalgiris je pre samo dve sezone ponižen od Radonjićeve Zvezde usred Kaunasa sa 30 i kusur razlike. A vidi ih danas. Sa gro igrača od tada i dalje u sastavu ne samo igraju F4 već ozbiljni kandidati za penjanje na stepenik.
Gde je, šta radi Ćaćo Rodrigez?
Comment
-
Jedva sam cekao ovaj mec. Tacno sam znao da ce karakter Litvanaca ubiti Ruske placenike.
Meni se upravo u ovakvim mecevima pokazuje karakter tima, igraca pojedinacno, trenera. Ovde se pokazuje koliko Zalgiris igra kao TIM i koliko je njima svaki mec vazan jer igraju za ponos, za tim, za navijace.
Briljantno.
Comment
-
Vatutin vreme je za ozbiljne rezove.
Očekujem od sledeće sezone korigovani CSKA bez dosta igrača iz sadašnjeg sastava + trenera Itudisa.
Litvanci će posle sjajne i berićetne sezone imati mnogo težak zadatak ne bi li zadržali postojeći tim. Pakleno teško biće se odbraniti od brojnih skauta koji će opsedati Dejvisa, Pangosa i ostale. Ukoliko nađu način za postojeći kadar zadržati još sezonu u Kaunasu biće još perioda radosti za sve poklonike Žalgirisa.
Najveći posao biće zadržati fenomenalnog konstruktora ovakvog Žalgirisa Šarunasa Jasikevičijusa. Mnogi će "brbljivca" želeti u svojim redovima sa podebljanom kovertom ispod stola. [emoji4]
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć TapatokaLast edited by Ruzni Prljavi Zli; 20-05-18, 17:26.
Comment
Comment