Announcement

Collapse
No announcement yet.

Evroliga /Evrokup, Live, zanimljivosti 2017/2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Tarantula View Post
    Jedva, kako su uspijeli zamalo prokockati onoliku prednost, ne znaju ni oni.
    Ma ovaj baksuz poceo da ih hvali i zamalo odose kola nizbrdo.
    "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
    Meša Selimović

Comment

• Bravo Šarunas!
      A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Napred Fener![emoji41]
        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Imam neki osecaj da Real uzima ovo.
          Videcemo... Svakako kosarkaski praznik u Beogradu pocinje za malo vise od pola sata.
          Ako neko moze, neka postavi ovde neki dobar stream.
          Hvala.

Comment

• Samo ako se Žoc zapio negde danas.
            Spoiler
            Ako mi časi smrti postanu bliski,
            I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
            Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
            Nije umio da odstupi,
            Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
            Pao unapred, a ne unazad,
            I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
            Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by Guthrie View Post
              Imam neki osecaj da Real uzima ovo.
              Videcemo... Svakako kosarkaski praznik u Beogradu pocinje za malo vise od pola sata.
              Ako neko moze, neka postavi ovde neki dobar stream.
              Hvala.
              Blagi su favoriti prema kladionicama.
              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Samo nznm po kom osnovu kladionice Kraljeviće vide kao favorite. Nije valjda da su naseli na polufinalni trijumf nad beskrvnim Armejcima pa misle nešto slično će se desiti i večeras.
                Daleko je Fener najkvalitetniji za sistem fajnal-fora. Vidi se da su naoštreni do zuba, doputovali su u srpsku prestonicu našpanovani ponoviti prošlosezonsko izdanje.
                Meni lično više deluju kao tim. Npr. nemaju možda individue poput Španaca ali timski duh razvijen do imbecilnosti. Uz to, čini mi se, forma tempirana na maximum u pravo vreme u čemu je Žoc majstor svoga zanata.
                Najveća snaga turskog giganta upravo srpski stručnjak. Mislim da taktički jede Lasa eee sad, dal će to biti dovoljno za njegovu desetu jubilarnu pokazaće više faktora.
                Pre svega ko dobije bitku u reketu biće bliži pobedi. Bitna stavka svakako će biti sprečiti Realovu tranziciju i brzi protok lopte.
                Jedno je sigurno užitak zagarantovan.

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

Comment

• Pitanje ko ce nametnuti svoj stil. Real ako se rastrci, udje u sut bice jebeno. U toj brzoj kosarci Real je u prednosti.
                  Ocekujem da Fener uspori ritam, igra duge napade a u odbrani spreci pokusaj Ljulja, Doncica, Kerola da se rastrce.
                  Ocekujem spektakl.

Comment

• Naravno da ne mislim kako Real nema šanse. Tim koji ima Ljulja, Rudija, Dončića, "bum-bum" Kerola ne može biti u podređenom položaju.
                    Koliko bi Feneru sada došli Bogdan i Judo. Kuću bi stavio na njih. [emoji4]

Comment

• Калина ће да пождере Рудија.

Comment

• Spektakl sa Bosfora tj. Beograda upravo počinje. [emoji23]

Comment

• Veseli ne završava utakmicu.

Comment

• Kuriozitet što je Jan pričao kako mora hladna glava da preovladava. A svi znamo koliko je njegova usijana.
                            Možda se pobiju on i prznica Rudi.

Comment

• Veseli se često "gubi" kada su bitne utakmice ali Feneer rutinira ove.
                              Spoiler
                              Ako mi časi smrti postanu bliski,
                              I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                              Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                              Nije umio da odstupi,
                              Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                              Pao unapred, a ne unazad,
                              I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                              Uračunato i u moj pad.

Comment

• I protiv CSKA je trebalo da izađe zbog ličnih.

Comment

Working...
                                X