Gledam da uzmem karte za F4. Vidim da neke karte na gornjem prstenu nemaju 100% pogled. Moze li neko da mi objasni sta to znaci tj. sta to ometa pogled?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Evroliga /Evrokup, Live, zanimljivosti 2017/2018
Collapse
X
-
Ja mislim da su ti oba skroz gore (A odma iza a L malo bocno) jer su donja mnogo skuplja...zar tamo odakle kupujes nemas mapu sedenja?
npr. ovako:
https://www.viagogo.com/Sports-Ticke...kets/E-2349777
Comment
-
Pozdrav ljubitelji kosarke
Iznenada su mi iskrsle obaveze i nisam u mogucnosti da idem na utakmice F4-a sadu Bogradu a imam karte. Dobio sam besplatno da idem na elektrijaduKrecem u petak i tamo sam 6 dana ... znaci propustam ceo F4 .... ipak sam apsolvent pa ne bih da propustim Elektrijadu i 5 dana ludovanja zbog par kosarkas utakmica
Imam dva paketa karata, jedan paket sadrzi 4 karte (obe utakmice polufinala, utakmica za 3. mesto kao i finalna utakmica) i prodao bih te karte, pa ako je neko zainteresovan neka se javi
da se dogovorimo i oko cene i svega.
Pozdrav
Comment
-
Originally posted by dexa0704 View PostPozdrav ljubitelji kosarke
Iznenada su mi iskrsle obaveze i nisam u mogucnosti da idem na utakmice F4-a sadu Bogradu a imam karte. Dobio sam besplatno da idem na elektrijaduKrecem u petak i tamo sam 6 dana ... znaci propustam ceo F4 .... ipak sam apsolvent pa ne bih da propustim Elektrijadu i 5 dana ludovanja zbog par kosarkas utakmica
Imam dva paketa karata, jedan paket sadrzi 4 karte (obe utakmice polufinala, utakmica za 3. mesto kao i finalna utakmica) i prodao bih te karte, pa ako je neko zainteresovan neka se javi
da se dogovorimo i oko cene i svega.
Pozdrav
Comment
-
Poredak na F4:
1. CSKA
2. Fener
3. Real
4. Žalgiris,
pod uslovom da De Kolo i Hajns igraju. Ako ne budu igrali CSKA i Real se rotiraju.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment