Dao bih ga za centra, ali ne vjerujem da ćeš da daješ Gobera. Ernangomez mi nije privlačan zbog Kantera.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Fantasy 2017/18
Collapse
X
-
Pa tako je bilo i prošle godine colke. Ne pamtim da je nekad bilo W/L kod nas, možda jednom, mada nisam siguran
Svakako ne može da se menja to jednom kad počne, pre 4 godine su hteli da promene kad je neko greškom namestio sistem poena jednostavnim sabiranjim pozitivnih i oduzimanjem negativnih stavki u statistici (moj omiljeni sistem inače ). Neka proveri Lexa za svaki slučaj. Mada je po meni ovaj sistem bolji od čistog W/L.
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostPa tako je bilo i prošle godine colke. Ne pamtim da je nekad bilo W/L kod nas, možda jednom, mada nisam siguran
Svakako ne može da se menja to jednom kad počne, pre 4 godine su hteli da promene kad je neko greškom namestio sistem poena jednostavnim sabiranjim pozitivnih i oduzimanjem negativnih stavki u statistici (moj omiljeni sistem inače ). Neka proveri Lexa za svaki slučaj. Mada je po meni ovaj sistem bolji od čistog W/L.
Salim se, okej se ovako, mada je meni u sustini svejedno.sloboda ili ništa
Comment
-
http://www.sportklub.info/forum/show...=1#post1560393
Piše H2H Each Category, kao što je i sad kod nas. Neko se od nas dvojice žešće tripuje, ali ne znam ko. Jedino ako je naknadno to promenjeno, onda se ja tripujem.
Comment
Comment