Samo otimajte ljudi!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Fantasy 2017/18
Collapse
X
-
Dobio sam te bez ikakvog napora.
Ja kad sam ispao, nisam htio da mijenjam igrače, čisto da ostavim ljudima koji su u polufinale da imaju koga da mijenjaju. Mada realno, što imaš da se sklanjaš nekome, sad ću ja par izmjena da dotučem i papija do kraja.sigpic
Comment
-
Originally posted by Reise View PostMada realno, što imaš da se sklanjaš nekome, sad ću ja par izmjena da dotučem i papija do kraja.
Ma i meni je skroz okej da se svako bori za plasman. Eto sad ima još i moralna satisfakcija, nerviraš ove uspešnije
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostTi zaboravljaš da je ovo NBA, a da vodiš tek početkom prve četvrtine. Ne'š se ti tako lako dokopati petog mesta
Ma i meni je skroz okej da se svako bori za plasman. Eto sad ima još i moralna satisfakcija, nerviraš ove uspešnijesigpic
Comment
-
I to što kažeš. Sreća pa Tibodo gleda na rotaciju kao smrtnog neprijatelja u toku košarkaške utakmice
Ali što Stepha čuvaju pod staklenim zvonom čim je nešto oko članka, ako sedi i okrene nogu na stranu verovatno propusti sledeću utakmicu. Ali i očekivano je to, jbg. Jebe im se za regularnu i moj fantazi
Comment
Comment