Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rock & Roll
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View Post
https://www.rollingstone.com/music/m...t-1993-120007/
Bukvalno kao da sam ja pravio listu. Ova svirka je stvarno nesto najbolje iz tog vremena ali Kurtov nastup je poezija. Sijetl dominira uglavnom.
Da se podsetimo i ovoga:
Last edited by mark !t zer0; 21-12-18, 15:31.sloboda ili ništa
Comment
-
Nikada nisam voleo Kobejna .... ne znam zasto.
Edi mi je veca faca ... mada je Kurt bio popularniji - to se jos vise prikazalo nakon smrti (Tose Proeski fazon) .
Ali sve sve, onaj car kada kaze "mozda sam malo preterao, i burnije reagirao" KRALJ!!!!
Jbg, cura se igrala sa svetinjom. Razumem ga u potpunosti. Secam se samo koliko sma ja stvari snimao tih 90ih ... pogotovo pocetkom 90ih. Crtace prvo (Nindza kornjace, Sablju i Zvezdane Serife, Voltrona, Roboteka, Transformerse) a nakon toga sve zivo pa i neke zanimljive koncerte, filmove, serije. Ubio bi nekoga da mi to tada presnimi. Ova cura je jos dobro prosla.
sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostNikada nisam voleo Kobejna .... ne znam zasto.
Edi mi je veca faca ... mada je Kurt bio popularniji - to se jos vise prikazalo nakon smrti (Tose Proeski fazon) .
Ali sve sve, onaj car kada kaze "mozda sam malo preterao, i burnije reagirao" KRALJ!!!!
Jbg, cura se igrala sa svetinjom. Razumem ga u potpunosti. Secam se samo koliko sma ja stvari snimao tih 90ih ... pogotovo pocetkom 90ih. Crtace prvo (Nindza kornjace, Sablju i Zvezdane Serife, Voltrona, Roboteka, Transformerse) a nakon toga sve zivo pa i neke zanimljive koncerte, filmove, serije. Ubio bi nekoga da mi to tada presnimi. Ova cura je jos dobro prosla.
A upravo sam saznao za ovaj unplugged preko kasete koje su burazer i cale snimili. Suvo zlato za njih, tako da razumem lika iz komentara.Last edited by mark !t zer0; 21-12-18, 15:45.sloboda ili ništa
Comment
-
Sto se tice muzike tu nista nisam rekao. Nije Nirvana bez razloga bula tu gde je bila. Ko pojava mi nije "lezao". Talentovan naravno.sigpic
Comment
Comment