Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rock & Roll
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Oni i Deftones su me bacili na kolena, gledacu da ih nekako iskombinujem samo da bude turneje. I novi album Lamb of Goda me je vozio dobro, samo je nivo ispod ova dva. Novi album Sepulture me je isto oduvao, najbolji u ovom sastavu definitivno. Ne mogu da se setim da li je jos nesto ostavilo jak utisak na mene iz ove godine. O novom albumu Ozija Ozborna cu precutati.
Imam tu jos par bendova koji su mi na cekanju, jer trebam od pocetka da ih preslusam.
Edit: Zaboravio sam na novi album Pearl Jama koji me je prijatno iznenadio.
Last edited by Ricma; 17-10-20, 14:35.
Comment
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Iskreno nemam pojma zato sto nisam precesljao detaljno biografije od obojice, ali po pravilu bi trebalo da su ekstremniji i zanimljiviji likovi koji imaju targetiranu publiku. Ne da upadnu u zamku, pa da imaju preveliku popularnost. Budu odbaceni na lokalnom nivou, a onda budu prihvaceni od ne tako malog dela populacije na globalnom nivou i pritom oni koji su ih odbacili na lokalu gledaju ih drugacije kad su uspeli.
Meni na osnovu trenutnih informacija koje imam mi je ipak Stali ispred Kurta, ali ako bih kopao dublje mozda bi se situacija promenila.
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostIskreno nemam pojma zato sto nisam precesljao detaljno biografije od obojice, ali po pravilu bi trebalo da su ekstremniji i zanimljiviji likovi koji imaju targetiranu publiku. Ne da upadnu u zamku, pa da imaju preveliku popularnost. Budu odbaceni na lokalnom nivou, a onda budu prihvaceni od ne tako malog dela populacije na globalnom nivou i pritom oni koji su ih odbacili na lokalu gledaju ih drugacije kad su uspeli.
Meni na osnovu trenutnih informacija koje imam mi je ipak Stali ispred Kurta, ali ako bih kopao dublje mozda bi se situacija promenila.Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
Comment