Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rock & Roll
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Powerslave View PostKako je bilo na Deep Purple? Je li Gillan opet na binu izasao u trenerci i papucama za po kuci?Hahahahaha, nije, došao je pristojno obučen. Ono što me najviše iznenadilo je puna Arena, nisam očekivao, ali očigledno da ljudi vole jedan od najvećih bendova ikada. Sat i 40ak minuta čistog uživanja.
sloboda ili ništa
Comment
-
Bila je puna Arena i 2014. godine. Odlican je koncert bio, a on je tada ladno izasao u majici kratkih rukava, trenerci i papucamaSvirka je bila toliko dobra da je ja vjerujem svakoga bilo bas briga sto Gillan vise nema ni deseti dio nekadasnjih vokalnih mogucnosti.
Ali Gillan iz mladjih dana je, sto se mene tice, bio najbolji rock vokal svih vremena. Boja glasa, kontrola, raspon, vrisak... vokalno cudoviste je bio.
Strasan je bend Deep Purple. Cak i danas i ako su sad bez Lorda i onog ludaka nervoznog, Blackmorea. Zao mi je samo sto nisam imao prilike da ih cujem uzivo u tom cuvenom MKII sastavu kad su bili rock bogovi.
Comment
-
Meni je ovo drugi put da ih slušam, negde početkom 2000ih sam bio na sajmu sa bratom i ocem, jer je to uz Led Zeppelin njegov omiljeni bend. Naravno tad nisam imao jasnu predstavu čemu prisustvujem obzirom da sam bio baš klinac.
Što se vokala tiče, nema greške da je jedan od boljih, s tim da sam ja bliži Eddie Wedderu i nekih njegovih preformansa iz mladjih dana. Mada bi mi bilo baš teško da odaberem jednog najboljeg.
A tačno se vidi da neke pesme ne može više da otpeva pa ih i nema na koncertima.
Sledeće godine nam dolazi Nick Cave, a ja planiram i put u Budampeštu da čujem Pearl Jam na leto.sloboda ili ništa
Comment
Comment