Pricaonica je tema za opusteno caskanje, zezanje (koje ne prelazi granice) i slicno, a ne za komentarisanje banova. Isto tako, ako pise u pravilima da nije dozvoljena rasprava o banovima, to ne znaci da ce neko automatski popiti ban cim nesto zucne o tome (bar ne na ovom pdf-u), prvo ce biti upozoren, tj. bice mu napomenuto da takve stvari idu preko PP moderatoru/adminu, pa ako namerno nastavi preduzece se neke mere. E sad, posto sam bas zbog poslednje frke odlucio da otvorim ovu temu (iako sam znao da je jednom postojala i da je dozivela katastrofu, bas zbog nemogucnosti da se komunicira normalno), zato nisam kaznjavao, jer sam hteo da postoji ovakvo jedno mesto gde bi takva rasprava bila moguca....................i opet napominjem - sve dok je komunikacija normalna.
Meni (bar za sada) nije problem da sa bilo kim raspravim zasto je neko banovan, ne mora da dodje do slaganja izmedju mene i clana sa kojim sam usao u diskusiju, ali isto tako ne bezim od toga da i ja mogu da pogresim kod nekih stvari. Vazno mi je da se to prosto raspravi. I napominjem odmah - to ne znaci da ce svaki moderator/admin zeleti, zato sam i zamislio da ovo bude tema samo za ovaj podforum.
Kad kazem na pocetku teme da trazim normalnu komunikaciju, ocigledno je iz ovih 20ak strana da imamo razlicite poglede na to sta znaci normalna rasprava. I jedna i druga strana je u ovom slucaju kriva i to je jos veci problem za opstanak ovakve teme.
Dajte da spustimo loptu najzad, hajde da normalnim tonom diskutujemo i da se pomerimo sa mrtve tacke. Treba truda i sa vase i sa nase strane.
Meni (bar za sada) nije problem da sa bilo kim raspravim zasto je neko banovan, ne mora da dodje do slaganja izmedju mene i clana sa kojim sam usao u diskusiju, ali isto tako ne bezim od toga da i ja mogu da pogresim kod nekih stvari. Vazno mi je da se to prosto raspravi. I napominjem odmah - to ne znaci da ce svaki moderator/admin zeleti, zato sam i zamislio da ovo bude tema samo za ovaj podforum.
Kad kazem na pocetku teme da trazim normalnu komunikaciju, ocigledno je iz ovih 20ak strana da imamo razlicite poglede na to sta znaci normalna rasprava. I jedna i druga strana je u ovom slucaju kriva i to je jos veci problem za opstanak ovakve teme.
Dajte da spustimo loptu najzad, hajde da normalnim tonom diskutujemo i da se pomerimo sa mrtve tacke. Treba truda i sa vase i sa nase strane.
Comment