Originally posted by goku
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kritike, zalbe, predlozi moderatorima na ovom PDF-u
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
kome smeta jak goldiša?
daj usagalsite više te kriterijume, za istu stvar neko ode 3 dana, neko mesec, a neko par meseci. Prvo se gleda ko piše, pa se određuje dužina kazneТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by notorious View PostNije dekard ništa slikao, to je razlog prethodnog bana za koji je gold više puta tvrdio da sam izmislio i standardno pokušava uvrijediti. Da sam se vodio pravilima foruma dobio bi bar godinu dana, toliko se dobija za ono što je pisao.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Bojana, prvo mi daješ ove poenčiće, pa me posle zbog istog toga banuješ, a poeni mi ostanu.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
-
Kaži brateThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by goku View PostKo je zadužen da zavodi red u Pričaonici?
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostImam ja jedno pitanje.
Da li je zaključavanjem Pričaonice spašen Lošmi dodatnog blamiranja, kao kad su Ameri desantom u Francusku spasili Nemce od Rusa i dodatnog blamiranja na bojnom polju u WW2?
Otvorite pricaonicu, necemo vise o ww23× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostImam ja jedno pitanje.
Da li je zaključavanjem Pričaonice spašen Lošmi dodatnog blamiranja, kao kad su Ameri desantom u Francusku spasili Nemce od Rusa i dodatnog blamiranja na bojnom polju u WW2?
Jedino ako hoćeš Lošmija i ovde da provociraš, to nije u redu i neće se rasprava prenositi ovde.
Bolje "spustite loptu" i ne činite da se "Pričaonica" trajno zatvori. Na dobrom je putu da se to desi.
Comment
-
Dobro ali dajte nam onda bar listu tema o kojim možemo da pričamo. Ovako samo odjednom se pojavite i ugušite sve..
Svi znamo da je off topičarenje najzanimljivije i da tako kažem ima najveću gledanost a Pričaonica je idealna tema za to.
Mislim ajde malo pustite da se zezamo, pomrećemo od dosade.
Ima 99 dosadnih tema ajde bar jedna nek' bude opuštena.
Zaključana je tema teorije zavere, zaključana pričaonica. Mislim uopšte mi nije jasan fazon.Last edited by Chiwwi; 23-04-20, 16:26.
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostDobro ali dajte nam onda bar listu tema o kojim možemo da pričamo. Ovako samo odjednom se pojavite i ugušite sve..
Svi znamo da je off topičarenje najzanimljivije i da tako kažem ima najveću gledanost a Pričaonica je idealna tema za to.
Mislim ajde malo pustite da se zezamo, pomrećemo od dosade.
Ima 99 dosadnih tema ajde bar jedna nek' bude opuštena.
Zaključana je tema teorije zavere, zaključana pričaonica. Mislim uopšte mi nije jasan fazon.
Comment
Comment