Originally posted by Marija81
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kritike, zalbe, predlozi moderatorima na ovom PDF-u
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
-
Originally posted by madrid View Post"Šta je sve pisano po forumu za Bojanu i mene, psovane i vređane od svakakavih.. pa neko je prošao ovako, neko onako... a šta vi tačno hoćete,"
Upravo to da neko ne prolazi ovako, neko onako. A naravno da i kada vas psuju da treba da budete ostre. Cilj je samo imati kriterijumsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPa tek se po starim pravilima ništa nije radilo i postajala su proforme, mislim na one sankcije za prekršaje na kraju.
Definitivno treba napraviti okvirno kazne za neke prekršaje i bila je ideja da se to napravi, i ne sumnjam da će do toga i doći.
A ove strane nisu zbog toga ispisane, nismo deca.
Kakav bre Draža, ko je taj? I taj ti je drugar, jel i on neki mlad momak, pa se baš tebi javio? Maro, Maro đavole...
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostNoto vam je lepo napisao, trazi restart i razumevanje, a vi sad izvlacite postove od pre par meseci i vrsite uporedjivanje kazni, ja tu sve vidim samo ne vidim dobru volju da se resi ovaj problem.
Послато са xperia xa1 G3121 уз помоћ ТапатокаŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostGrešiš ja i pišem u najboljoj volji. Dajem primer kako je bilo i da je to izazivalo nezadovoljstvo... A da do toga ubuduće ne bi dolazilo. Kako je rekao Mišić "da bi znao kuda ideš moraš znati odakle dolaziš"...
Послато са xperia xa1 G3121 уз помоћ Тапатокаhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostAko mislis da mi ne znamo sta je izazvalo nezadovoljstvo posle ovolike price i sta tacno hocete da se desi, onda nas smatras izuzetno glupim.
Послато са xperia xa1 G3121 уз помоћ ТапатокаŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostGrešiš ja i pišem u najboljoj volji. Dajem primer kako je bilo i da je to izazivalo nezadovoljstvo... A da do toga ubuduće ne bi dolazilo. Kako je rekao Mišić "da bi znao kuda ideš moraš znati odakle dolaziš"...
Послато са xperia xa1 G3121 уз помоћ ТапатокаNeka, neka Maro, zapamtiću ti ovo
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostJa mogu samo u svoje ime, a ja ti opet ponavljam ono što sam mesecima govorila da ista pravila moraju biti ista za sve. Tebe, mene ili nekoga ko je juče došao... Ne znam zašto spinuješ ali tvoja stvar.
Послато са xperia xa1 G3121 уз помоћ Тапатока
Lepo pise: restart i razumevanje, a ne kopanje postova i uporedjivanje kaznihttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostZnači daješ primjer meni i smatraš da nisam u stanju da rezonujem za ubuduće [emoji3] Neka, neka Maro, zapamtiću ti ovo
Comment
-
Promjene su napravljene upravo zbog velikog nezadovoljstva i nekih grešaka. Ovo sad djeluje kao da meni pripisujete što se ranije radiloAki aka Mali Fizičar ima takođe neke prijedloge, razgovarali smo i Vladan i ja s njim, sačekajte malo.
Mark i Pobeda, takođe strpljenje, ne može sve sad i odmah.
Nadam se da smo s pričom šta je bilo završili. Idemo dalje u bolje sutra, ali ne brže i jače
Comment
-
Takodje su ljudi skepticni u sposobnost Marica i Vulfa da vrse moderatorske duznosti. Ajde nek ovo sluzi kao predlog, to sam i njima rekao, brisanje postova nikome nista ne donosi, cak iritira ljude kada vide da im se brisu postovi i to donosi samo vecu nestabilnost.
Comment
Comment