Odlican je red bull, Mercedes vrlo los tempo ima, a Fetel uz malo srece najvise do 4. Mesta moze sto mu i nije lose.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2017 FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIA GRAND PRIX (Sepang)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ovo u šta se pretvorila F1 je smejurija. Kad je Botasu ili Rikardu rođendan da mu poklone pobedu? Fetelu su sigurno preskočili. Jedina mi je uteha što će Max da pije šampanjac iz Rikardove patike.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Neverovatno,prema recima ovih sa skaja vrlo je moguce da je stroll smrskao gearbox Fettelu,ako jeste eto 5 mesta nazad opet u Suzuki! Strasno nasta lici f1! A ovi iz ferrarija svaka cast imali ste bolid ove godine,ali Singapur i ovo danas moralo biti 1-2 po vidjenoj brzini! MAurizio vrati se da prodajes cigare brukoo!!!
Comment
-
Odgledala sam snimak trke, morala sam...
Najprije mi je nevidjeno zao Kimija. Nevjerovatno je koliko taj covjek ima pehova tokom cijele karijere. Nadala sam se da bi danas mogao do prve pobjede u sezoni, imao je juce brzinu tokom kvalifikacija i sigurna sam da bi imao velike sanse da se nadje na prvom mjestu danas.
Seb odvezao maksimalno s obzirom na okolnosti, cetvrto mjesto je premija. Samo da ne bude potrebna promjena mjenjaca i kazna u Japanu zbog kretena Strola.
I za kraj, Fernandu Alonsu zelim sve najgore u karijeri od sad pa dok ne ode u penziju. Ovo sto je danas uradio je sramno s obzirom na to koliko je vremena i sam proveo u Ferariju i izjave nakon odlaska da ce "zauvjek biti navijac Ferarija". Posebno mi je odvratna bila izjava nakon trke. Vjerovatno ga ubija u pojam sto se Ferari najzad stabilizovao a Fetel se bori za titulu dok on truli u Meklarenu zadnje tri sezone.
Zasluzio je da bude predmet sprdnje i nadam se da ce to biti i naredne godine, bas bih voljela da Honda najzad stane na noge a Reno napravi korak unazad.
Comment
-
Pre svega, komentari o komentatorima su prebačeni u drugu, za to predviđenu temu:
http://www.sportklub.info/forum/show...=1#post1719245
Diskusija se tamo može dalje nastaviti naravno
Originally posted by Alen P View PostA sta bi sa Kimijem, sto nije startovao?
Originally posted by Sile View PostNeverovatno,prema recima ovih sa skaja vrlo je moguce da je stroll smrskao gearbox Fettelu,ako jeste eto 5 mesta nazad opet u Suzuki! Strasno nasta lici f1! A ovi iz ferrarija svaka cast imali ste bolid ove godine,ali Singapur i ovo danas moralo biti 1-2 po vidjenoj brzini! MAurizio vrati se da prodajes cigare brukoo!!!
Inače, Gasly završio trku bez pića, ispala mu je cevčica u kacigi. Svaka mu čast!Last edited by Vanja #66; 01-10-17, 19:00.
Comment
-
Mercedes jeste otvorio 4 motor pred Belgiju ali to neznaci da je morao, pitanje je koliko ga je od tada koristio, sa druge strane Vetelov Ferari koristi 4 turbo i 3 MGU-H jos pre Monaka. Ako hece da koriste motor 2 ili 3 trebaju novi turbo vidis da stradjavaju, a to povlaci kaznu.
Ovako je bilo pre Monaka
Tim Vozač ICE TC MGU-H MGU-K ES CE
Mercedes Hamilton 2 2 2 2 1 1
Mercedes Bottas 2 2 2 2 1 2
Red Bull TAG Heuer* Ricciardo 2 2 2 2 1 2
Red Bull TAG Heuer* Verstappen 2 2 2 1 1 2
Ferrari Vettel 2 4 3 2 2 2
Ferrari Raikkonen 2 3 2 2 2 2
Force India Mercedes Perez 1 1 1 1 1 1
Force India Mercedes Ocon 1 1 1 1 2 1
Williams Mercedes Massa 1 1 1 1 2 1
Williams Mercedes Stroll 1 1 1 1 1 1
McLaren Honda Alonso 3 4 4 3 1 1
McLaren Honda Vandoorne 2 5 5 2 5 5
Toro Rosso Renault Kvjat 2 2 2 2 1 1
Toro Rosso Renault Sainz 2 2 3 3 2 2
Haas Ferrari Grosjean 2 3 2 2 1 2
Haas Ferrari Magnussen 2 2 2 2 2 2
Renault Hulkenberg 2 2 2 2 1 2
Renault Palmer 2 2 2 1 1 2
Sauber Ferrari** Ericsson 2 2 2 2 1 2
Sauber Ferrari** Wehrlein 2 2 2 2 1 3Last edited by Alan; 01-10-17, 19:47.
Comment
-
Pa morali su očigledno, da bi mogli više ulja da troše Ne kažem da znam koliko se šta koristilo, ali definitivno su ga koristili na bar 2 trke, i to su ga cepali na maks. Verujem da je taj korišćen i danas u oba bolida, a u Singapuru trojka... Ipak, složićeš se, Seb je po tom pitanju do kraja sezone u povoljnoj sitauciji od Hamiltona, praktično je "odradio" kaznu i ubacio dodatne komponente u opticaj.
Comment
Comment