Tako je. Seb je sad dobio agregat #4, a Mercedesi su ga dobili u Belgiji kako bi koristili više ulja do kraja sezone...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2017 FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIA GRAND PRIX (Sepang)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ako je zaslužena uz svesrdnu pomoć malog iz Red Bulla onda svaka čast na tituli. Mada toliki broj incidenata u kojima su uvek, ali uvek bili umešani Ferrari i Red Bull ostavlja u najmanju ruku gorak ukus.Last edited by Vanja #66; 30-09-17, 12:20.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Cela sezona staje u prošlu trku, gde je mali obavio posao i za Mercedes i za Hamiltona. Naravno, ništa ne može da se dokaže, ali se ne bih iznenadio da sledeći tim u kom mali bude vozio bude baš Mercedes.Last edited by Vanja #66; 30-09-17, 12:24.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Kakvi pehovi za Ferari i Seba u zadnja tri vikenda, pocev od Italije.
Belgija je toliko obecavala da ce nastavak sampionata bit neizvjestan do samog kraja, medjutim od kise i otkazanog treninga u Monci (zbog kojeg po mnogima Ferari nije mogao da pronadje pravi balans u kvalifikacijama i trci), pa do one katastrofe u Singapuru i evo sad ovaj peh za Seba... A treba li se prisjecati ranije u sezoni kako je izlazak SC-a par puta direktno isao na ruku Mercedesa... Bas mnogo malera za Ferari, narocito u drugom dijelu sezone.
Nadam se da ce Kimi sjutra moci da ponovi start iz Singapura i uzme pobjedu.
Comment
-
Ja titulu jos nisam otpisala, koliko god zvucalo nadobudno ali sam ocekivanja svela na minimum, ucena iskustvima iz zadnje dvije trke...
Mnogo toga bi moglo sjutra da nam se poklopi, da neke stvari krenu malo na nasu ruku pa da Seb ostvari cudo ali.... necu se previse nadati, Singapur mi je opomena.
Comment
Comment