Announcement
Collapse
No announcement yet.
2017 FORMULA 1 SINGAPORE AIRLINES SINGAPORE GRAND PRIX (Singapore)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Sile View PostDobrodosla,jacamo kult Scuderie koliko vidim Sve ce sutra doci na svoje ,lici mi na madjarsku i tamo je Rikardo izdominirao petak pa su stvari dosle na svoje.. Ferrari dosta pasivan danas ko zna i koji motor istroseni su koristili.. Sutra je dan D nebude li Seb u prvom redu kraj je...
On S2 , Vet had the fastest sector 1 . Then he found traffic and decided to abandon the lap.
Ovo je malo ohrabrujuce.
Vanja je spomenuo da bi tesko mogli nocu da voze po kisi, postoji li mogucnost za varijantu da u tom slucaju voze po danu? Posto od nedelje pa do u nedogled najavljuju kisu u Singapuru.
Comment
-
Originally posted by Sile View PostDobrodosla,jacamo kult Scuderie koliko vidim Sve ce sutra doci na svoje ,lici mi na madjarsku i tamo je Rikardo izdominirao petak pa su stvari dosle na svoje.. Ferrari dosta pasivan danas ko zna i koji motor istroseni su koristili.. Sutra je dan D nebude li Seb u prvom redu kraj je...
Originally posted by aquaria View PostVanja je spomenuo da bi tesko mogli nocu da voze po kisi, postoji li mogucnost za varijantu da u tom slucaju voze po danu? Posto od nedelje pa do u nedogled najavljuju kisu u Singapuru.
Originally posted by Mrkela View PostKakvo je vrijeme za sutra?
Nešto drugačiji oreol/halo, moguće da je ovo konačni oblik za sledeću sezonu.
SpoilerLast edited by Vanja #66; 15-09-17, 20:35.
Comment
-
-
Kakav Q3 za Fetela, majstorski! Mercedes potpuno porazen, tesko ce oni nesto i sutra uraditi.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Comment