Da..par puta..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Res publica (tema o politici i ekonomiji)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
-
Amerika i njihova vekovna politika potvrđuje njihovo mešetarenje u svačije odnose. Ako imaju nekakav interes odma ubace "crva" ne bi li doprineli nastanku haosa.
Ne znam šta njih treba doticati nečije političko stanje te zašto moraju uvek uplitati sebe u prvi plan. Pa nema grešnije nacije od njih samih.
Inicijatori su bili rata u Vijetnamu iz kojih razloga? Hteli su da vedre i oblače u tuđoj zemlji posle se frapantno čude kako im se neko smeo suprostaviti u svom dvorištu.
Po istom scenariju rade od kako je sveta i veka. Svuda su im zabačeni pipci samo pitanje gde će isti eskalirati u sukobe i krvoproliće.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću TapatokaLast edited by Ruzni Prljavi Zli; 10-01-21, 15:08.
Comment
-
Originally posted by Beocca View Postjesi bio nekad u zivotu da branis neku zeniu sto je muz bije...?molim konkretan odgovor
dalje,posle odgovora...
Sent from my motorola one action using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Van Strike View PostDa li bi ti branio neku zenu da znas da je muz/decko bije i maltretira, ili bi okretao glavu i pravio se lud i gledao svoja posla?
Kad smo već kod glupih poredjenja.
Ćek, ti si se iselio sa Kosova jer je neko u ime države Srbije maltretirao Albance? To se da zaključiti iz tvojih postova.sloboda ili ništa
Comment
-
https://nova.rs/zabava/veljko-raznat...razlog-kosovo/
Kakva klošarčina, ovo ga mamica Ceca naučilafuj
Comment
-
https://direktno.rs/kolumne/326747/j...cic-tramp.html
Pravo u metu [emoji122][emoji122][emoji122]
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka
Comment
-
Originally posted by ЧШ. View PostSigurno ne bih pobio celu familiju tom liku.
Kad smo već kod glupih poredjenja.
Ćek, ti si se iselio sa Kosova jer je neko u ime države Srbije maltretirao Albance? To se da zaključiti iz tvojih postova.
Ne znam na osnovu cega si to zakljucio. Mi smo ovde pricali o uzrocima i povodima, NATO bombardovanja. Ne o tome zasto sam se ja iselio sa Kosova...
Comment
-
Originally posted by Van Strike View PostPa nije NATO pobio ceo Srpski narod, vec ih je koliko toliko vratio u normalu nakon svih ratova i bezakonja tokom 90'. Ili ti mislis da je bilo super u to doba?
Ne znam na osnovu cega si to zakljucio. Mi smo ovde pricali o uzrocima i povodima, NATO bombardovanja. Ne o tome zasto sam se ja iselio sa Kosova...
Comment
-
Spomenik dići NATO alijansi za preporod srpskog življa nema veze što je njihova intervencija prouzrokovala porast kancerogenih bolesti i što smo u tom delu među najugroženijima na svetu. Sva zlodela što su činili to je u stvari za dobrobit srpskog naroda i njihovo uzdignuće na svim nivoima.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Comment
Comment