Toeto, pao Micigen.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Res publica (tema o politici i ekonomiji)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by LosmiSK View PostEvo kod mene na keju ima klub USA, sad sam im cestitao, oni vec slave Ivane...
Izadji slobodno i bacaj petarde...i zaigraj Oro!!!
Bilo je stvarno gusto u jednom trenutku.
Evo najavljuje se flip i u Dzordziji.Last edited by E1_PG; 04-11-20, 15:23.
Comment
-
Originally posted by E1_PG View PostLakse se dise.
Bilo je stvarno gusto u jednom trenutku.
Evo najavljuje se flip i u Dzordziji.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
-
Originally posted by LosmiSK View PostCestitam!! Nisam brinuo ni jednog momenta. Svet ce biti mnogo lepse mesto za zivot od danas!
Potresna je zivotna prica Bajdena,izgubio je zenu u udesu,tesko su mu djeca povrijedjena kad je bio na pocetku karijere i tek izabran za senatora 1972.
Imao je bolne padove,1987 pa 1992 pa 2008 je gubio.Ali uvijek sa optimizmom gledao u buducnost.Nrmalan covjek,smiren,nije nekakvi gramzivi bahati bogatas.Sve sto Americi i svijetu treba u ovim teskim vremenima.
Comment
-
Originally posted by goku View PostAko misliš to što pišeš, ozbiljno sumnjam u tvoju inteligenciju.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostCestitam!! Nisam brinuo ni jednog momenta. Svet ce biti mnogo lepse mesto za zivot od danas!
I hope to win Baiden because he is a great supporter of the Albanian nation and Kosovo. He is the man who ordered the bombing of Serbia during the war in Kosovo.Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
Comment