Announcement
Collapse
No announcement yet.
Res publica (tema o politici i ekonomiji)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nema sta da misli, da, IMA pravo.
Sad meni je glupo to sto je rekao, hocu da kazem u stvari, ja licno nikada ne bih tako nesto rekao, pa makar i mislio to, nego na neki drugaciji nacin, ali nije Donaldu takav jezik nepoznat. Ja samo zamisljam situaciju da se Putinu tako neki sportista obrati haha zavrsio bi u sibirskom permafrostu, kao ukras. O Kim Jong Unu necu ni da pomisljam, pa to bi cela porodica i prijatelji bili pobijeni.Last edited by colchonero; 23-09-17, 23:39.
Comment
-
Ma kakav Lebron, nek se slika.
Dobro im je rekao, svako ko ne postuje zastavu i himnu, vozdrica. Hoces benefite drustva koje je stvorilo takve uslove za tebe da zaradjujes milione trceci za loptom, postuj njihova kulturna obiljezija.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Crnci su razmaženi. Previše im se titra. A nikad neće do kraja biti prihvaćeni. I za to nismo krivi mi koljači sa Balkana već prepošteni Angloamerikanci, pogotovo Englezi. Vrhunac licemerja, utakmica u Kruševcu mislim sa Engleskom kad se Rouz ljutio nešto na navijače.
Mentol ne shvata da igra za zemlju koja je i stvorila tu strukturu razmišljanja o njima i koja je eksploatisala njegove pretke.
Najveće zlo je istorijska relevantnost. Kao dobro Nemci jesu to uradili a to je bilo u WW2. Pa nek su pobili 5 miliona kako prolazi vreme tih 5 miliona je 35 danas. Isto važi i za Staljina zlotvora. Mnogo licemerja.
A Tramp je u pravu. Najgora stvar koja je zadesila crnačku kulturu je rep koji namerno forsiraju. Daju novac imbecilima i ispredima i klošarima koji seru posle novac i postaju model ponašanja za mlade crnce. Ona majmunčina sa onim zubima Lil Vejn ili kako i one nakaze fuj.
Velika je nepravda prema crncima ali i oni su totalno uništeni jer razmišljaju na toj strukturi, većina. Ne znam koji je fudbaler uradio jednu stvar, slušao sam priču, gadjali ga bananom on uzeo i pojeo. To je šmekerski i to im treba biti osnovni pravac borbe.
Comment
Comment