Ja sam separatista, ima da odvojim Šabac od Srbije i da se proglasim Lordom od Šapca
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Res publica (tema o politici i ekonomiji)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Победа View PostŠpanija nikada nije priznala Kosovo zbog Baskije i Katalonije, sigurno ne jer se saosećaju s nama.
Ma siguran sam da baš pate zbog nas. A plus naš i njihov "problem" nemaju baš nikakve veze, druga stvar je što Katalonci gledaju da nađu povod gde god mogu, pa zato Španci ne žele da priznaju..
Inače sam imao davno kontakt s jednim Kataloncem iz Barselone i još jednom ribom iz Terrasse. Ono što sam od njih čuo je da su oni skroz različiti narodi i da se ne osećaju uopšte kao Španci. A i ovaj lik mi je pričao o tome da oni najviše doprinose finansijskoj stabilnosti Španije i da im i to dosta smeta. Ne znam koliko tu ima istine doduše, a i autdejtovano je svakako
Inače se slažem s Pobedom, nemam ništa protiv toga da dobiju svoju državu. Ako nisi isti narod.. isto kao što bih voleo da istu dobiju i Kurdi, Asirci itd
A ovo koliko će to dobar potez za njih ekonomski da bude i tako to, to me uopšte ne zanima.. kako reče Pobeda, to je već njihov problem
S druge strane, ja bih sve Slovene strpao u jednu državu bez problemaLast edited by p4p1; 12-09-17, 15:49.
Comment
-
Što je najgore ovaj moj deo Šabac i Mačva je više bio pod Austrijom nego pod Srbijom. Mada ima veoma malo njihovih prezimena desi se tu i tamo po neko ali baš slabo. Baskiju podržavam samo iz razloga što su stariji narod od Španaca, njihova civilizacija je stara oko 2000 godina ali eto kada Papa nešto zasvira tako mora biti.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostApsolutno. Čuj madrida
Ma siguran sam da baš pate zbog nas. A plus naš i njihov "problem" nemaju baš nikakve veze, druga stvar je što Katalonci gledaju da nađu povod gde god mogu, pa zato Španci ne žele da priznaju..
Inače sam imao davno kontakt s jednim Kataloncem iz Barselone i još jednom ribom iz Terrasse. Ono što sam od njih čuo je da su oni skroz različiti narodi i da se ne osećaju uopšte kao Španci. A i ovaj lik mi je pričao o tome da oni najviše doprinose finansijskoj stabilnosti Španije i da im i to dosta smeta. Ne znam koliko tu ima istine doduše, a i autdejtovano je svakako
Inače se slažem s Pobedom, nemam ništa protiv toga da dobiju svoju državu. Ako nisi isti narod.. isto kao što bih voleo da istu dobiju i Kurdi, Asirci itd
A ovo koliko će to dobar potez za njih ekonomski da bude i tako to, to me uopšte ne zanima.. kako reče Pobeda, to je već njihov problem
S druge strane, ja bih sve Slovene strpao u jednu državu bez problema
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostJa sam separatista, ima da odvojim Šabac od Srbije i da se proglasim Lordom od Šapca
Takodje bi cene polovnih automobila iz uvoza skocile drasticno a i zavladala bi nestasica rezervnih delova.
Послато са LG-D838 уз помоћ ТапатокаVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Originally posted by madrid View PostUpravo se zato(zbog Baskije i Katalonije) i saosecaju, zato sto imaju isti problem, pa znaju kako je nama, samo ga oni bolje resavaju(ne agresijom i slanjem snaga, nego pokusavaju da pridobiju to stanovnistvo).Last edited by Lion; 12-09-17, 15:53.
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostApsolutno. Čuj madrida
S druge strane, ja bih sve Slovene strpao u jednu državu bez problema" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Miletić View PostNajveci problem bi definitivno bio pad kvaliteta fudbalske Super lige jer bi Macva istupila iz iste.
Takodje bi cene polovnih automobila iz uvoza skocile drasticno a i zavladala bi nestasica rezervnih delova.
Послато са LG-D838 уз помоћ Тапатока
Imamo ravnicu, imamo planine, pripojili bi Mačvu tako da bi nam granica na Drini bila otvorena prosto milinasigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostKakvi bre pola Novog Sada nabavlja auto delove u Šapcu Fudbalska liga bi bila problem ali to je razonoda tako da to možemo da prežalimo. Auto scenu za sada držimo i verujem da bi se snašli u šverc komercu
Imamo ravnicu, imamo planine, pripojili bi Mačvu tako da bi nam granica na Drini bila otvorena prosto milina
Ako se plan ostvari vinjak ce postati roba iz uvoza u Sapcu tako da mozemo napraviti biznis zbog visoke potraznje za istim, generalni zastupnici
Послато са LG-D838 уз помоћ ТапатокаVALENTINO ROSSI #46
Comment
Comment