LM,ovo nam je ministar odbrane i dr nauka (su mu skinuli titulu,il samo malom?)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Res publica (tema o politici i ekonomiji)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Antonio Garsija, narodni poslanik Meksika, skoro pa go održao govor pred Parlamentom te zemlje.
"Neprijatno vam da me vidite golog, a nije vam neprijatno da gledate narod koga ste skinuli do gole kože. Da bi ste vi i vaše porodice živeli u luksuzu na grbači golog naroda".
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostZamišljam naše poslanike kako staju u svrhu naroda i kritikuju vladavinu Psiha.
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka
Послато са Huawei MATE 40 Pro помоћу ТапатокаLast edited by Constantin; 31-01-21, 15:29.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostČanak, Šešelj...? Buahahaha ili nedoBog Vjerica Radeta....[emoji1785]
Послато са Huawei MATE 40 Pro помоћу Тапатока"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Sam Hornish Jr. View Post
Послато са Huawei MATE 40 Pro помоћу Тапатока
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostSta je smesno? Pa sam si rekao da si njihov glasac...
Comment
-
Originally posted by Sam Hornish Jr. View Postali ja cekam ostavku sismisa[emoji23]
Comment
Comment