Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL Fantasy II liga
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Mark0 View PostSamo da ne bude on idiot u drugom kolusigpic
Comment
-
Znaci ima da rastezu ovog Beckhama sa statusom do 5 minuta pred tekmu koja je u 22h. Moracu u slucaju njegovog neigranja da zrtvujem Cobb-a, pa da umesto OBJ-a ubacim Sanders-a koji igra sutra. Ako ovo kolo dobijem, castim celu kafanu.
EDIT: Vidim da je GB takodje u 22 i 15. Tako da nema frke ipakLast edited by colke995; 10-09-17, 16:53.sigpic
Comment
-
Marko šta uradi92 poena a još mu TE nije odigrao, i na sve to Hunt mu sa 40 na klupi, kakva je ovo mećava mogla da bude, a i jeste ustvari.
Ja zadovoljan prvim kolom, već vidim da ću se dosta dvoumiti između Bradya i Carra, pokušaću napraviti jednu ili dvije izmjene ove sedmice, sve da ojačam klupu, neće da idi ipak ovo s Lacyem
Comment
-
Ja igram protiv Marka?
Meni su ostali još jedan WR i kiker. Imam trenutno 85 bodova. Koliko je ovde otprilike prosek bodova? Koliko je otprilike dovoljno za pobedu? Ovih 85+ bodova jel dobro ili prosečno...? Nemam blage veze.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostJa igram protiv Marka?
Meni su ostali još jedan WR i kiker. Imam trenutno 85 bodova. Koliko je ovde otprilike prosek bodova? Koliko je otprilike dovoljno za pobedu? Ovih 85+ bodova jel dobro ili prosečno...? Nemam blage veze.Sve zavisi ko je na drugoj strani, evo na primjer ovdje imaš Marka a vas dvojica najviše bodova od svih imate ovo kolo, da se dobio bilo koga osim njega lagano bi dobio, ovako već teško, možda i prevagne na tvoju stranu večeras.
Comment
-
Originally posted by Bastia33 View Post85+ bodova je iznadprosečno, znači da si sabio kolo, pogledaj malo drugi ko je koliko bodova imao pa sam zaključiSve zavisi ko je na drugoj strani, evo na primjer ovdje imaš Marka a vas dvojica najviše bodova od svih imate ovo kolo, da se dobio bilo koga osim njega lagano bi dobio, ovako već teško, možda i prevagne na tvoju stranu večeras.
Mark0, biće gusto večeras. Ni ti ni ja nismo zaslužili da izgubimo. Baš bezv bilo ko da izgubi.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
To sam i poredio ako mi veruješ. Totalno slična situacija. Sad mi je sve jasnije.
Samo ovde nema kapitena.
Šta se dešava kad igrač iz startne postave ne igra uopšte. Znam da ulazi igrač sa klupe, ali kojim redosledom? Npr. ne igra jedan WR. Jel mi sami biramo sa klupe koji će WR da ga zameni ili nekako drugačije? Npr. ne ulazim ceo vikend u fantazi a povređen igrač. Jel se vrši zamena sama od sebe?I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Čestitke na pobedi, dobar duel!
Može neko samo da mi objasni kako imam manje bodova nego što sam imao pre jučerašnje tekme? Imao sam 85, a na kraju sam završio na 82? Iako su mi ova dva igrača juče donela nekih 12 poena?
p.s. Sad tek vidim da Terrance Westu stoji 0 bodova. A juče je imao mislim 14. Znam da je postigao 1 TD. Zašto su mu oduzet bodovi?Last edited by z0La; 12-09-17, 11:03.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment