Marcelo is back
Announcement
Collapse
No announcement yet.
LaLiga Santander & LaLiga 1|2|3 2017/18
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Sto se tice Barse, posto vidim da se mnogi pitaju gde ga je oborio, izgleda da je komentator na SK(pa zato i ljudi koji su sa njim gledali utakmicu) trazio pogresno "mesto zlocina" tj. trazili kontakt tamo u guzvi na ivici sesnaesterca i da je na tome bio fokus. Mislim pretpostavljam posto sam gledao preko spanske tv, a vidim na mnogim nasim sajtovima slicne komentare.
U svakom slucaju, u pravu su, nije postojao kontakt, nije on to ni svirao. Svirao je Digneovu ruku posle odbijanja od stative. A sad da li je penal ili ne to je na svakom da sam proceni. Isto kao ona situacija sa rukom Inieste oko 15og minuta.
Comment
-
Zar nije pokazao na penal pre Dinjove ruke? Samo pitam učinilo mi se da je pre?
@Miki28 Pisao sam u nekoliko navrata šta mislim o Ronaldu, koliko ga cenim i šta mi se ne sviđa kod njega. Ovo Penaldo je čista sprdnja, ako se neko smatra uvređenim na njegov račun nek admin obrise post.MESSI 10
Comment
-
Originally posted by madrid View PostNije, pokazao je rukom da je sve cisto, onda je bilo to oko Dignea, pa je Busquets krenuo da iznosi loptu i vec stigao skoro do pola kaznenog, onda je Lahoz (Laos) podigao pistaljku, svirao , i pokazao levom na belu tacku kada je lopta vec isla Iniesti u trku da zapocne kontru.MESSI 10
Comment
-
Uh, kakav sudar. Lopez ostao bez svesti posle pada..
Sreća sve se dobro završilo. Baš gadno je delovalo.Last edited by DžonDon; 04-03-18, 12:45.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostBarsa je mnogo ostecena ove sezone, evo bar 3-4 situacije imam u glavi gde im skidaju bodove direktno...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Comment
Comment