Prvo kolo je uvek nezgodno, ali sad to vec izgleda kako bi trebalo. Efikasno, bez preteranog srljanja, kao sto ATM i inace radi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
LaLiga Santander & LaLiga 1|2|3 2017/18
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Večeras Real protiv Valencie bez Ramosa (suspenzija zbog crvenog kartona), Varana i Valleja (povrede), tako da će štoperski tandem biti Nacho i Casemiro. Ronaldo takođe odrađuje suspenziju.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Kad se vraca CR?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Zao mi je Asensia sto igra sam u napadu.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Videh ja, baš šmekerica gol. Klasičan gol sa futsala.
Inače, baš loša Sevilja. To im je bio prvi šut u okvir gola, 83. minut. Onaj Pizzaro što je došao iz Meksika će biti odlično pojačanje za Sevilju. Na početku utakmice me podsetio na Nzonzija. Slične su konstitucije, igraju na istoj poziciji a i ćelavi su obojica.
Hetafe zaslužio bar bod. Sasvim solidno odigrali, omašili nekoliko lepih šansi. Šteta baš, zaslužili su nešto.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Ne baš dominantan Real
The trouble with referees is that they know the rules, but they do not know the game. - Bill Shankly
Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that. - Bill Shankly
Liverpool loves you Matip
Comment
Comment