Igrala je Barselona dobro u drugom poluvremenu. Napadacki u potpunosti.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
LaLiga Santander & LaLiga 1|2|3 2017/18
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by notorious View PostJeste bio penal i drugi gol Barcelone iz faula. Ovamo Bale crveni u prvom i Ramos nekoliko puta drugi žuti u drugom tako da bi se utakmica drugačije razvijala.
Sve u svemu ne zelim da kritikujem sudjenje, bilo je korektno za klasiko
Comment
-
Svaka čast Barsi kako je izašla u drugo poluvreme. Napadački, kao da oni imaju igrača više. Mislim da Real nije to očekivao.
Posle pri kraju je nestalo i snage. Paulinjo je uneo život u Barsu u drugom poluvremenu. To je bila odlična izmena.
Velike sudijske greške, ali svakako zabavan El klasiko.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
-
Jedno obavjestenje od strane mene:
Temu Predsezona cemo otvoriti kada se zvanicno zavrsi tekuca sezona u Primeri (LaLiga Santander). Tako da, transfer vijesti do tada mozete objavljivati u temama klubova sa kojima su iste povezane ili ako ne postoji tema tog kluba na forumu onda u ovoj temi.
Comment
-
Na kraju derbi između Betisa i Sevilje totalno nebitan. Setjen totalno izdominirao, a Montela totalno podbacio da sad praktično derbi nema nikakav rezultatski značaj.
Ogroman uspeh za Betis. Biće ih lepo gledati u Evropi sledeće sezone.
Ne znam ko ono napisa ovde da će Sevilja da bude toliko ispred Betisa da derbi neće ništa značiti. Bar je pogodio deo da derbi neće ništa značiti.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment