Isto tako nije definisano pravilo koje sam ja licno predlozio da se promeni, i dobio sam vrlo čvrst, drzak odgovor, zato se sada javljam.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska H2H Liga SK - chat, prijave i ostalo
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mark it zer0 View PostIsto tako nije definisano pravilo koje sam ja licno predlozio da se promeni, i dobio sam vrlo čvrst, drzak odgovor, zato se sada javljam.
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostZnaju oni sto trebaju, Sandu, Prince I ja smo pricali za rangiranje u slucaju istog broja bodova. Sada ako se bude menjalo ovo, jedino rešenje koje je prihvatljivo jeste glasanje gde ce biti sve opcije ubacene, I da hlasaju ljudi koji ucestvuju.
A moze da se glasa i za ovo ako treba ja sam za
Comment
-
Ja u ovoj situaciji fakat ne znam sta da radim tako da, dogovorite se.
Ako to ne uspijete do veceras igrat cemo ovaj vikend i naredni : Prvi protiv osmih, drugi protiv sedmih, treci protiv sestih, cetvrti protiv petih. Nakon toga polufinale, finale, pa ende.
Ovo je posljednja sto zelim, ali posto situacija djeluje nerjesivo, bolje i to, nego totalna propast lige, kad smo vec ovoliko izgurali.
EDIT: Ako nakon iduceg vikenda bude nerijeseno prolaze nosioci.Last edited by Dale; 24-11-17, 19:26.
Comment
-
Originally posted by Prince™ View PostNema sta da se dogovaramo, igra se kako se igralo i ranijih godina
Comment
-
Originally posted by Prince™ View PostOnda hajmo da zaigramo taj knockout
Tesko da ce biti dogovora ne zbog mene,ali imas ekipe Bojsi,Flejmsi koji nece prisatti na tabelu bez bodova iz regulare,sto je i razmljivo a imas i Otpisane koji su protiv
Iskreno mislm da samo anketa do recimo sutra pre pocetka prve moze da pomogne i da glasamo,ovako dogovora nece biti eto i da uradis tako ko sto kazes Dale,Bojsi,Flejmsi mogu legitimno da bojkotuju i da ne tipuju,i opet sve propade
A opet koliko vidim za ovu novu tabelu su samo Otpisani i moj kolega
Ostali se jos nisu izjasnili
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostNe teraj cirkus,daj parove
Tesko da ce biti dogovora ne zbog mene,ali imas ekipe Bojsi,Flejmsi koji nece prisatti na tabelu bez bodova iz regulare,sto je i razmljivo a imas i Otpisane koji su protiv
Iskreno mislm da samo anketa do recimo sutra pre pocetka prve moze da pomogne i da glasamo,ovako dogovora nece biti eto i da uradis tako ko sto kazes Dale,Bojsi,Flejmsi mogu legitimno da bojkotuju i da ne tipuju,i opet sve propade
A opet koliko vidim za ovu novu tabelu su samo Otpisani i moj kolega
Ostali se jos nisu izjasnili
Comment
-
Originally posted by Prince™ View PostMnogo si ti poleteo, Fiksni. Neke lake zene dale su ti krila. Nema dogovora, necemo pristati da si pravila menjaju zbog Bojsa i Fiksnog
Najgora varijanta je ovaj KO,ako vec nema drugih da se izjasne nek glavni presece
Ako bude 2 kola pa KO,ne vidim poentu celog tipovanja,mogli smo u startu da igramo PO ako je to cilj ili je cilj zabava ne znam,ali ako odluka bude
2 kola i KO,izlazim iz tima
P.S.Nikad mi krila nisu ni bila spustenaLast edited by 61563; 24-11-17, 20:19.
Comment
-
Cim je neko komesanje, metez, dreka...eto nama Princevica.
Ne fantaziraj, zivota ti.
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Daj da barem odigramo svako sa svakim makar po jednom pre tog plejofa?
A da li ce da se racunaju bodovi iz prvog dela sezone ili ne - to mi je sasvim svejedno. Logicno je da se racunaju, ali ako to nekome smeta onda nemojte racunati.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ja pricam iskljucivo u svoje ime. Znaci otpisani nemaju stav kao ekipa, vec ja. Ako se promene/donesu pravila bez ikakvog glasanja, ja necu dalje igrati, ali cu naci zamenu. Mislite sta hoćete, ali jbg nemam secanje od juce, i naveo sam svoje razloge za tako nešto. Nebitno sto mislim da je stvarno nelogicno da se resetuju bodovi na nulu.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostMa zbog mene ne mora,mene briga ko sto rekoh nama tabela i jedna i druga odgovara
Najgora varijanta je ovaj KO,ako vec nema drugih da se izjasne nek glavni presece
Ako bude 2 kola pa KO,ne vidim poentu celog tipovanja,mogli smo u startu da igramo PO ako je to cilj ili je cilj zabava ne znam,ali ako odluka bude
2 kola i KO,izlazim iz tima
P.S.Nikad mi krila nisu ni bila spustena
Troje ljudi nisu dovoljni ni za kvorum, a kamo li da menjaju pravila cele lige sa 16 ucesnika.
Comment
Comment