Ja sam za reprezentacije, previše ćemo se ohladiti do sljedećeg vikenda. A i vazda najgori rezultati nakon reprezentativnog vikenda..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska H2H Liga SK - chat, prijave i ostalo
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by z0La View PostMeni je iskreno svejedno. Ispao sam kako okreneš.
Ali da sam u trci za PO, više bih voleo da mi ovakva subota reši pitanje nego 15 utakmica reprezentacija. Možda je to jedostavno do mene, šta znam.
Subota
Arsenal - Totenhem
Roma - Lacio
Napoli - Milan
Atletiko - Real
Leverkuzen - Lajpcig
Pristao bih samo na ovih 5 utakmica umesto svih tekmi reprezentacija zajedno...Last edited by 61563; 07-11-17, 14:24.
Comment
-
Originally posted by notorious View Post8 od 10 je kvalifikacionih + Engleska-Njemačka koja je uvijek utakmica s tenzijama. Madrid ne poznaje taktiku Nijemaca koji isto igraju 70 godina, zato zna taktiku i koje će igrače izvesti Koln koji da gol svaku petu utakmicu.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostTako je. Potreban je restart na svim nivoima
Gledajući kvalitet samih utakmica, mnogo bolja ponuda je za sledeći vikend. Ne znam što bi bilo šta menjali.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
A sta... nista drugi krug, revansi, prolecna sezona od decembra i to..?
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Cudno da nije prvo dvokruzno sa svim ekipama, pa onda PO i ostalo...
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by z0La View PostZapamtićemo za sledeću sezonu kad bude trebalo računanje i tabela da se odrađuje. Uvek dobrodošli dobrovoljci.
Gledajući kvalitet samih utakmica, mnogo bolja ponuda je za sledeći vikend. Ne znam što bi bilo šta menjali.Kvalitet ovih utakmica nije upitan a po meni je zalaganje veće jer se boriš za nešto na šta možeš otići možda jednom u životu. Taj Leverkusen je trilion puta odigrao sramotno, raspadne se nakon 20 minuta i popije 3-4 komada, igraju po 40 kola
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostCudno da nije prvo dvokruzno sa svim ekipama, pa onda PO i ostalo...
Originally posted by notorious View PostPa biće i te utakmice u ponudi kad im dođe vrijeme, ne biramo ili/iliKvalitet ovih utakmica nije upitan a po meni je zalaganje veće jer se boriš za nešto na šta možeš otići možda jednom u životu. Taj Leverkusen je trilion puta odigrao sramotno, raspadne se nakon 20 minuta i popije 3-4 komada, igraju po 40 kola
Taj Leverkuzen još uvek nema poraz kući ove sezone, tako da svakako očekujem dobru tekmu protiv Lajpciga koji ume dobro da odigra protiv svakoga.
A zanimljivo je da si preskočio prve 4 tekme, od kojih su 3 gradska derbija i prešao odmah na Lever.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostNe bih znao, nisam učestvovao u pravljenju samog formata lige.
ttsigpic
Comment
Comment