Manjak sreće je kad ti Vardi promaši penal za 3-3 a obojica smo igrali X na Lester i kada Turcima ponište gol za 1-1 .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska H2H Liga SK - chat, prijave i ostalo
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Završnica za infarkt kod Francuza. Na 2:2 u 89. minut stativu pogađa Amalfitano, minut kasnije stativa na drugoj strani, Monnet-Paquet. Jevta imao 2:3 tačan rez. A nama bi odgovarala pobeda St. Etienna. Na kraju verovatno i poštena podela bodova
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostZavršnica za infarkt kod Francuza. Na 2:2 u 89. minut stativu pogađa Amalfitano, minut kasnije stativa na drugoj strani, Monnet-Paquet. Jevta imao 2:3 tačan rez. A nama bi odgovarala pobeda St. Etienna. Na kraju verovatno i poštena podela bodova
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostManjak sreće je kad ti Vardi promaši penal za 3-3 a obojica smo igrali X na Lester i kada Turcima ponište gol za 1-1 .
Al neda se Gospoda...
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksoni View Post1:1Originally posted by 61563 View PostA na to dodaj, da smo mi imali i 13 tacan rez totenhem plus tacan rezultat turke 11 i imali x na LFC,a oni obojica 2...
Al neda se Gospoda...
@61563 ako Hanover da nekako gol vi ste zakljucali pobedu.Last edited by colchonero; 24-09-17, 17:14.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostPa dobro nije bas kod Turaka bio takav infarkt, cini mi se da je bilo 2-0 pa 2-1, a ne 1-1 pa 2-1 pred sam kraj, mozda gresim, ne secam se nisam gledao mec samo rezultat.
@61563 ako Hanover da nekako gol vi ste zakljucali pobedu.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by madrid View PostPa dobro nije bas kod Turaka bio takav infarkt, cini mi se da je bilo 2-0 pa 2-1, a ne 1-1 pa 2-1 pred sam kraj, mozda gresim, ne secam se nisam gledao mec samo rezultat.
@61563 ako Hanover da nekako gol vi ste zakljucali pobedu.
Comment
-
Aaa vidim, da to je onda potpuno druga stvar. Ogroman baksuz ili sreca, zavisi iz kog ugla, sa obzirom da je do 85. bilo 1-0. Koliko je trenutno kod vas?Last edited by colchonero; 24-09-17, 17:20.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostBilo je 1-0 celu utakmicu i poništen je gol početkom drugog poluvremena za 1-1. Posle su oni dali za 2-0 pa 2-1. Bilo kako bilo da je bilo 1-1 ne bi se utakmica ovako sprovela kraju. Za Vardija i Lester neću ni da komentarišem.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
Comment