Originally posted by Sandugp
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska H2H Liga SK - chat, prijave i ostalo
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by notorious View PostSvako ko od nas izgubi minimalno treba na to gledati kao pobjedu. To važi i za sve koji će tek da gube od nas. Realno smo najjači, najkvalitetniji, najsvestraniji, čak smo predvidjeli i ovaj gol Lacijala na kraju. Sandu mi je rekao da zna da će Milinković dati gol, dok sam ja bio siguran u 1-2 pa vi vidite s kim imate posla.
Jedino nam je Fiksni mogao parirati, on pogađa bukvalno sve.
Cekamo ove "U Vatri" i njih da ispreslisavamo, i posle toga cemo da kalkulisemo malo. Moramo nekome i dati bodove - cisto da borba za plejof bude zanimljivija.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Rezultati izbaceni, ako ima gresaka mirno recite, ne sekirajte se, necete biti osteceni, jer Zola sigurno prije sutra ne postavlja tabelu
PITANJE ZA SVE UCESNIKE :
Iducu sedmicu igramo kvalifikacije za SP, e sad me zanima da li zelite samo evropske ili da ukljucimo i juznoamericke ??
Comment
-
Originally posted by Dale View PostRezultati izbaceni, ako ima gresaka mirno recite, ne sekirajte se, necete biti osteceni, jer Zola sigurno prije sutra ne postavlja tabelu
PITANJE ZA SVE UCESNIKE :
Iducu sedmicu igramo kvalifikacije za SP, e sad me zanima da li zelite samo evropske ili da ukljucimo i juznoamericke ??
SpoilerOvo progovara današnji rezultat, sutra ću se gristi zbog ovoga
P.S. Hvala na čestitkamaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Madrid i Marija 21 poen u ovom kolu!!!!
sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Pa da noto moj. Ko god igra protiv nas on se odsece jer zna da igra protiv najboljih.
Secas se proslog kola; Lordovi su izdominirali sa 15 bodova (najvise u tom kolu), sada naleteli na nas i dovidjenja prijatno.
Tako da ocekujem Maru i mladjanog Madrida u sledecem. Jer uvek mi preuzimamo one najbolje na svoju grbacu.sigpic
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostMadrid i Marija 21 poen u ovom kolu!!!!
Zato...
Originally posted by notorious View PostA protiv nas ima da ih uhvati trema, neće iz cigana izaći.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostPa da noto moj. Ko god igra protiv nas on se odsece jer zna da igra protiv najboljih.
Secas se proslog kola; Lordovi su izdominirali sa 15 bodova (najvise u tom kolu), sada naleteli na nas i dovidjenja prijatno.
Tako da ocekujem Maru i mladjanog Madrida u sledecem. Jer uvek mi preuzimamo one najbolje na svoju grbacu.
Comment
-
I to sto kazes. Madrid nam je jedina sansa, ali mora malo i Mari "zadrhtati ruka" kada naleti na nas.
Vidis da nas vec izbegava i ne zeli duel - ostavlja nas za kraj.sigpic
Comment
-
Originally posted by notorious View PostNisam više tako siguran jer Mari se vraća osjećaj za rezultat. Zato će Madrid da sve promaši i izbalansira našu tešku pobjedu od 16:11 gdje će Mara donijeti 10 bodova. Sva sreća pa ne igra sama jer saigrač ne može ispratiti timsku igru.
Sandu ja to samo pokušavam da vas poštedim blama...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment