Slazem se ovo za Atalantu, namerno pomerili desnu stativu bas 20 cm, i sprecili i nasu ekipu vaznih bodova.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska H2H Liga SK - chat, prijave i ostalo
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mrzi me da sad' računam ali izgleda da smo Madrid i ja propali k'o GrčkaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by madrid View PostStrasno sta nam uradi Atalanta. Taman smo ih stigli zbog tvog tipa na Chelsea. I sad umesto da povedemo sa 1 razlike, ovaj pogodi stativu i Princ ubode tacan rezultat i oni vode sa 2 poena prednosti. Samo nas pobeda Intera od 2:1 ili 3:1 dovlaci do boda. Trenutno je 2:0
A kao nismo navikli?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by mark it zero View PostMislim da je vreme da krenem da kukam na Llorisa
JC i ja imali kec na Tottenham, a Aleksa i Gang dvicu, i to obojica 1-2 hahaha
Tu su nam sve nade potonule, da nije uzeo Chelsea mozda bismo i dobili, vrlo moguce
Mada, na brata Hugu nikad, nemam drazeg golmana, on, Ter Stegen i Buffon su tu na vrhu
Comment
-
Originally posted by Dale View PostE pricaj mi o tome ..
JC i ja imali kec na Tottenham, a Aleksa i Gang dvicu, i to obojica 1-2 hahaha
Tu su nam sve nade potonule, da nije uzeo Chelsea mozda bismo i dobili, vrlo moguce
Mada, na brata Hugu nikad, nemam drazeg golmana, on, Ter Stegen i Buffon su tu na vrhu
Comment
-
Uz Nota!
@Lordovi hahahhaa u svakom slučaju svaka čast, 4 boda na jako teškoj utakmiciТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksa View PostIskusno sam to odigrao, a veruj mi da sam mislio da je Tot`hem bio gost i verovao sam da ce dobiti i zato stavio 1:2 posle me mrzelo da menjam, ispostavilo se da je dobro sto nisam menjao
HAHAHAHHA, pa kud ne promijeni, nesreco
Nista, u svakom slucaju cestitke, jbg
Noto, kakve nesportske stvari haha ?
Aha, evo sad vidim, podrzavam te, i nama bi znacio x na Celta-Sociedad
Comment
-
Originally posted by Dale View PostHAHAHAHHA, pa kud ne promijeni, nesreco
Nista, u svakom slucaju cestitke, jbg
Noto, kakve nesportske stvari haha ?
http://www.sportklub.info/forum/show...=1#post1682642
Comment
-