Mandušiću, moj saigrač ima 2 pitanja za tebe. Pod rednim brojem jedan: zašto konstantno o sebi pišeš u trećem licu? Pod rednim brojem dva: zašto si i notov nick pogrešno napisao, je li to pokušaj destabilizacije i psiholoških igrica uoči samog početka?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska H2H Liga SK - chat, prijave i ostalo
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nemoj Mando
Evo banovaću Natu za drskost...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
http://www.sportklub.info/forum/show...01#post1677901
Pravila upedejtovana, i otvorena tema.
Kada pocne prvi mec bice ubaceni i parovi prvog kola, svaki put.
Tipujte i srecno.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Cekaj meni nije jasno, poslednja 3 tima ispadaju i nemaju pravo ucesca sledece sezone? Da li to znaci da na primer ispadnemo zola i ja, sledece sezone ne smemo biti zajedno u timu a smemo da izaberemo nekog drugog ili ne smemo u opste igrati?Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostCekaj meni nije jasno, poslednja 3 tima ispadaju i nemaju pravo ucesca sledece sezone? Da li to znaci da na primer ispadnemo zola i ja, sledece sezone ne smemo biti zajedno u timu a smemo da izaberemo nekog drugog ili ne smemo u opste igrati?
Comment
-
Originally posted by manda View PostU svakoj ligu mora neko ispasti, zar cete zadnji biti, na to pucate xDDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
To ispadanje je bzvz...da postoji II liga (?) pa ok..ovako ko zna sledece sezone sta ce biti, ko ce igrati i s kim se spariti
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Mene interesuje hoce li se racunati gol razlika, tacnije razlika kojom se pobedi/izgubi, u koliko se desi da dva tima imaju isti broj bodova u ligaskom delu, da gol razlika odlucuje ko je bolje rangiran?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostMene interesuje hoce li se racunati gol razlika, tacnije razlika kojom se pobedi/izgubi, u koliko se desi da dva tima imaju isti broj bodova u ligaskom delu, da gol razlika odlucuje ko je bolje rangiran?sloboda ili ništa
Comment
Comment