Meni je potpuno svejedno. Ako Princip ne želi postavljati onda ja nastavljam
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska H2H Liga SK - chat, prijave i ostalo
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sandu
Utorak:
Juventus-Tottenham 4:0sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Uzmemo 3 boda na Zvezdi taman lepo sve fino krenulo (sigurna prednost na samom startu mislim). Reko aj da pogledam sa kime igramo i sta su oni uradili!? Kada tamo Losi Momci koji su obojica odigrali 0-0 i uzeli skromih 4 bodasigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Može li neko da dešifruje parove
Originally posted by Sandugp View PostUzmemo 3 boda na Zvezdi taman lepo sve fino krenulo (sigurna prednost na samom startu mislim). Reko aj da pogledam sa kime igramo i sta su oni uradili!? Kada tamo Losi Momci koji su obojica odigrali 0-0 i uzeli skromih 4 bodasigpic
Comment
-
Kad si objavio paroveeee???
Neozbiljno prinčipe, neozbiljno...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostKao da je bitno kad se objavi po završetku utakmice i to baš nađe kako njemu odgovara. Daš mu da preuzme jer sumnja u Mandušića i on napravi šprdnju Ako je fora zajebati onda najbolje da ne igramo
A sto se tice Mandusiceve prethodne organizacije sa parovima, ona je bila sprdnja jer je svako unapred mogao da zna protivnika. Objasnicu ti ukratko. Fiks i ja smo na primer u prvoj fazi uvek bili u prvom redu kod postavljenih parova. Prva ekipa u drugom redu bi nam uvek bila protivnik u sledecem kolu. Iako smo unapred znali protivnike, mi to nikada nismo zeleli da iskoristimo jer postoji nesto sto se zove CESTITOST, postoji nesto sto se zove POSTENJE. Od prvog do poslednjeg kola smo igrali pre svojih protivnika i to moze svako da proveri jer smo uvek medju prvima postavljali svoje tipove. A tvoj je problem sto si zloupotrebljavao svoju funkciju, pa mislis da bi i svako drugi to radio, ali postoje cestiti i posteni ljudi koji ne zele da igraju prljavo
Comment
Comment