Ma ne igram ja, sprdam se
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska H2H Liga SK - chat, prijave i ostalo
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mark it zer0 View Post@dale
Jos jednom se izvinjavam ako je bilo neke nekorektnosti sa moje strane, vama svima stvarno svaka cast, neko drugi bi poludeo dosta ranije, jer kada se pogledaju ove stranice ovde ispisane i sve sta se desava zbog igrice pomislio bi covek da nismo normalni. Ali treba stvari nazvati pravim imenom, nije se ovde nista desilo zbog igrice vec zbog netrpeljivosti izmedju nekih clanova, zasto da se lazemo. Isti ti Lordovi koji ti kazu "Dale, kako god ti hoces sto se tice prenosenja bodova", i ti postavis anektu, da bi oni onda odustali. Kojim to imenom nazvati? Zar postoji neki drugi krivac? Postoji deo krivice i kod nas ostalih clanova jer smo naseli i upali u tudje svadje, ali kada se sve oduzme i sabere, krivac se crta sam.
Mi treba da se dogovaramo za dalje, a oni koji nece da ucestvuju necemo moliti i vracati se na njih. Ja iskreno nisam da Vladan igra umesto Dejana jer ne bi bilo fer prema ostalim ekipama koje su bile ispod njih, ali ako se ostali slazu, nema problema, meni je samo bitno da se liga nastavi, jer realno problema nema, izmisljeni su.
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostJel mozemo da se skoncetrisemo na nastavak lige?
Noto javi se, ili Papi, ako ste odustali, ja mogu da obavljam deo posla. Mrkela javi se i ti, kako Dejana dozvati?
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostAko treba, meni nije problem da pomognem i da pravim tabelu. Samo što me ne zanima bilo kakva organizacija.sloboda ili ništa
Comment
-
Ja ću birati mečeve a mogu i računati, nije problem. Kako Dale kaže Mandušić će slati ko s kim igra p4p1 ili meni pred početak utakmica.
Evo mog prijedloga. Ako s Dejanom ne stupite u kontakt do sutra, s Mrkelom neka igra Giggs ili Srđan, pošto su oni bili odmah iza. Preuzeće bodovno stanje od Lordova kako bi nastavili gdje smo stali. Sve to treba da se dogovori do sutra da se stigne tipovati.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostJa ću birati mečeve a mogu i računati, nije problem. Kako Dale kaže Mandušić će slati ko s kim igra p4p1 ili meni pred početak utakmica.
Evo mog prijedloga. Ako s Dejanom ne stupite u kontakt do sutra, s Mrkelom neka igra Giggs ili Srđan, pošto su oni bili odmah iza. Preuzeće bodovno stanje od Lordova kako bi nastavili gdje smo stali. Sve to treba da se dogovori do sutra da se stigne tipovati.
Valjda ce se neko javiti,a mozda se i Deki pojavi,moze Boksi,taman tande RafaRoger a mogli bi ime ekipe da promene u (Fedal) ovde nema RF pa ne bi bilo problema
Comment
Comment